25 Nisan 2024 Perşembe

İNDİRİM AÇIKLAMASI!

Serbest tüketici olarak değerlendirilen abonelerin, Antalya, Burdur, Isparta Bölgesi'nin görevli elektrik tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş.'den indirimli olarak elektrik temin edebileceği bildirildi.

Isparta

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 2016 yılı için serbest tüketici limitini 3600 kwh olarak belirlemesinin ardından yazılı bir açıklama yapan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, aylık elektrik faturasının yaklaşık 120 TL ve üzerinde olan abonelerin, indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu söyledi. Serbest tüketici statüsünde olan elektrik kullanıcılarının şirketle elektrik satış sözleşmesi imzalayarak indirimli elektrikten faydalanabileceğini hatırlatan Bakal, "Serbest tüketici olarak değerlendirilen ve henüz herhangi bir indirimli tarifede yer almayan yaklaşık 80 bine yakın abonemiz var. Bu abonelerimiz için ait oldukları gruplara göre, yani sanayi, ticarethane ve meskenler için uyguladığımız avantajlı tarifelerimiz ve dönemsel pek çok kampanyamız mevcut" dedi.

AYNI HİZMET DAHA UCUZA

İndirimli elektrik hakkından yararlanmanın çok kolay olduğunu ve herhangi bir ek maliyet içermediğini vurgulayan Bakal, sözleşme imzalayan abonelerin elektrik tesisatında veya sayaçlarında bir değişiklik yapılmadığını kaydetti.

Öte yandan, Türkiye'nin diğer bölgelerinde yer alan serbest tüketicilerin de CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş. farkıyla indirimli elektrik hakkından faydalanabileceğini ifade eden Bakal, elektrik satış sözleşmesi imzalanmasından itibaren abonelerin avantajlı fiyatlardan da yararlanabileceğini bu işlemler için müşterinin herhangi bir masrafı ve ödemesi olmayacağını ifade etti. Halit Bakal ayrıca, indirimlerden faydalanmak isteyenabonelerin, CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri'ne başvurabileceğinide sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAĞDUR

26 Ocak 2016 Salı 13:17

bu işi çok iyi biliyorum %10 indirim diye aldattığınız bütün insanlar %4 alıyormuş (oda meçhul ama) geçte olsa öğrendikbu arada yok aralık ayında 0,39 dan ocak ayında zamlı tarifeden ayrı ayrı faturalandırdık diye de yalana gerek yok uğraşmazsınız böyle şeylerle hem işinize de gelir ne kadar kesinti o kadar açma kesme,ne kadar çok para o kadar çok mertebe dimi ama sayın clk ısparta yönetmen! i

HASAN

22 Ocak 2016 Cuma 09:19

kardeşim devlet elindeyken böyle birşey yoktu varsa indirimini yap neden müraacatı gerek vardır ki 68,59tl elektrik kullanımı 130,30tl fatura geliyor.şunu anladık banzin 1,50tl den 5tl nasıl satılıyorsa elektrikde aynısı oldu hakkımı helal etmiyorum.indirimlerle uğraşılacağını şu kaçak trafo bedeliyle uğraşın ayıptır günahtır kullanılmayan elektrik parasını vatandaşa ödetiyorsunuz.

Koymayın

21 Ocak 2016 Perşembe 20:01

Aha adamlar biz gibi halka düz enleme yapmakta haklı bu halka zam yapılmaz ne yapılacağını iyi biliyorlar hep birlikte zevk alalım...

Sütçülerli Recep

21 Ocak 2016 Perşembe 19:30

clk neden aralık ayında fatura göndermediniz. Tuttunuz ocak ayında 2016 zamli fatura gonderdiniz hakkımı size helal etmiyorum. Aldığınız paranın hayrını görmeyin inşallah

Erol Türközmen

22 Ocak 2016 Cuma 20:17

Aralık/ 2015 tarihindeki tüketimler 2015 tarifesiyle, 2016 yılındaki tüketimler yeni zamlı tarife ile faturalandırılmaktadır. Tarifeleri tesbit ederek yayınlayan E.P.D.K.'nın denetiminde olan uygulamada, CLK'nın farklı fatura göndermesi mümkün değildir. Bu konudaki tereddütlerinizi gidermek için sizi CLK Hizmet Binamıza (Vakıfbank yanı) çayi içmeye bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR