25 Nisan 2024 Perşembe

İNADINA AK PARTİ

İNADINA AK PARTİ" DEDİ.

Isparta

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan İsmail Özdemir, AK kadronun Isparta neferi olacağını belirterek, "İnadına AK Parti" dedi.

 25 yıllık kamu görevinden istifa ederek, AK Parti’den Isparta Milletvekili aday adaylığını açıklayan İsmail Özdemir, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla siyasette yapacaklarını anlattı.

Hayatının her aşamasında Ispartalı olmaktan ve Isparta’ya hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ve kesintisiz şekilde 13 yıldır devam eden AK Parti iktidarları döneminde de yapılan hizmetlerin bir paydaşı olmaya gayret gösterdiğini ifade eden Özdemir, “Mevcut imkan ve yetkilerle yaptıklarımın,bundan sonra yapacaklarımın teminatı olduğundan hareketle, Yeni Türkiyevizyonuyla çok daha büyük hedeflere yelken açan AK kadronun Isparta neferi olmak ve sizleri en iyi şekilde temsil etmek temel misyonum olacaktır.

ISPARTA’MIZI LAYIKIYLA TEMSİL EDECEĞİM

Yeni Türkiye vizyonunun sahibi Kurucu Genel Başkanımız,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın önderliğinde, AK Partinin 2023hedefi yolunda görevi devralan Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’nun sancaktarlığında devam eden bu kutlu yürüyüşte Isparta’mızı layıkıyla temsil edeceğime dair inancım tamdır” şeklinde konuştu.

AK KADRONUN AYRILMAZ BİR PARÇASI

 OLARAK DAHA BÜYÜKGÜÇLE KARŞINIZDAYIM

 Öte yandan şimdiyekadar Isparta’ya hizmet yolunda gayret sarf eden herkese en içten takdir veminnetlerini sunan İsmail Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Isparta için nedendaha fazlası olmasın düsturu ve en fazlasını yapmak amacıyla bürokratikbirikimim ve devlet adamlığı kimliğimle, şehrimizin yerel yönetimleri, siviltoplum kuruluşları ve üniversitemizle ortak hareket ederek, şehrimize hizmetetmek temel gayem olacaktır.

 Isparta’mız için gösterdiğim gayretin hemşerilerim tarafından bilindiğini ve hemşerilerimin kendisine hizmet edeni en doğru şekilde belirleyip sıraladığını daha önceki tecrübelerim gösterdiğinden, bu sefer Yeni Türkiye vizyonuna sahip AK kadronun ayrılmaz bir parçası olarak daha büyük güçle karşınıza geldim.

İNADINA AK PARTİ

 Yönetim tarzımızda Üçana sloganımız var. Bunlar;Teşkilat, istişare ve ortak akıl. Bu üç temel felsefeyle hareket edeceğiz.Bu yüzden Değişim için, Demokrasi için, Yeni Türkiye için,Hedef 2023 için İnadıına AK Parti, İnadına AK Parti, İnadına AK Parti’diyorum.” Toplantının ardından Özdemir dışarıda helva ikramında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mert

11 Nisan 2015 Cumartesi 23:43

İnadına bir şey olmaz. 1-2-1

AKSu yaylasından bir toprak

24 Şubat 2015 Salı 08:39

Özüne dön reis.

OKAN 32

24 Şubat 2015 Salı 02:49

Sayın İsmail ÖZDEMİR Beye güvenimiz ve desteğimiz tamdır "İNADINA İSMAİL ÖZDEMİR"

ESNAF

24 Şubat 2015 Salı 00:41

İSMAİL BEY SERKAN ÇAKKALIOĞLU İLE BERABER BİZİ LÜTFEN KURTARIN...

YÖRÜK

23 Şubat 2015 Pazartesi 16:00

İSMAİL BEY SENİ TEBRİK EDİYORUM AMA ATASINA SAHİP ÇIKAMAYAN YERDE OLMAMALIYDIN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR