27 Nisan 2024 Cumartesi

İMAM HATİP İÇİN SÖYLE KLİBİ YAPTILAR

İMAM HATİP İÇİN SÖYLE KLİBİ YAPTILAR

Isparta

Isparta İmam Hatip öğrencilerinin seslendirdiği ve oynadığı klip tamamladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi, Halk Eğitim ve Merkezi Akşam Sanat Okulu ve İmam Hatip Platformu işbirliğinde “İmam Hatip İçin Söyle” projesi hazırladı. “ Isparta İçin Söyle” de olduğu gibi projenin sorumluluğunu Selim Gümüş yaptı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçek

26 Nisan 2019 Cuma 09:33

Klip bu okulların AKP nin arka bahçesi olduğunun kanıtı olmuş.Daha neyi tartışıyorsunuz.Bu okullarda bilimi savunamazsınız .Örneğin evrim teorisini savunan öğretmen kovulmaz öğretmenlikten bile atılabilir.Hurafe bilimin önūndedir.Bu okullarda çalışan meslek dersleri öğretmeni EDİSON un cehennemlik olduğunu söylūyordu.Utanç verici bir durum.Ayrıca meslekçilerin tamamına yakını böyle dūşūnūyor.Yine tamamına yakın kadın sesi haram diyor Gerçek bu.O zaman tamamen kapatılmalı.Ben inançlı bir insanım

Mevlüt Çelik

18 Mayıs 2018 Cuma 15:22

Güzel Kardeşim , önce şu maskeni bir çıkar , hüsnü cemalini bir görelim. Sonra bakalım sözler senin mi? Eğer seninse ve dikkate alınır hali varsa istifade edelim. Seni Türkiye derecesi yapmış (Türkiye 703.sü ) Hacı Ahmet Ersöz İmam hatip mezunu , Hukuk öğrencisi Fatih Saraç kardeşimle konuşturayım mesela ! Yok eğer , taşeronluk yapıyorsan patronunla konuşalım olur mu güzel kardeşim !

yunus emre

18 Mayıs 2018 Cuma 09:31

İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmezsin Ya nice okumaktır.

veli

18 Mayıs 2018 Cuma 09:25

İyide Keman caizmi hiç araştıran yok.Ondan sonra ehli müslim,ehli sünnet falan filan.Çalgı caiz değilse ne yani bu durum.Duruma göre vaziyet almayalım

Objektif

18 Mayıs 2018 Cuma 08:40

İmam HATİP Okullarında farkındalık yaratan bir proje olmuş. Emeği geçen Selim GÜMÜŞ hocamıza İmam Hatip Platformu başkanına ve S.D.Ü ne teşekkür ederiz. Bu projeden şu mesaj alınabilir sanırım. İmam Hatip Okullarında sadece Meslek Dersleri değil, sanatsal,kültürel ve sosyal persfektifte de güzel bir eğitim alındığı ortada. Yapılan bir ürün var, performans var. Bu zahmeti tebrik etmek gerekir. Teşekkür ederiz.

imamhatipli

18 Mayıs 2018 Cuma 08:33

Çarşı imamhatipte gram disiplin yok yazıklar olsun, oradaki evlatların ailelerine. Kızlar camlardan sarkıyor, bu tip edebsizlerin yüzünden imamhatiplerimizin adıda kirleniyor.

Ali Koç

18 Mayıs 2018 Cuma 08:31

Eski gazi lisesindeki imamhatipi biliyorum yönetimini de biliyorum. Çok sağlamlar hakikaten adının hakkını veriyorlar, Gel gelelim işler ailede bitiyor, Çocuklarınızı imamhatipe göndermeniz için bir nedeniniz olması lazım, Yani orası ilim irfan ve fen öğrenme yeri. Siz evladınızı bişey öğrenmesin aman okulu bitirsin diyorsanız, bu tarz okullara göndermeyin okulu amacından saptırmayın lütfen.

Günaydın :)

18 Mayıs 2018 Cuma 07:51

Mevlüt bey kardeşim, imam hatiplere beslediğim bir düşmanlığım yok karşımızda susacak imam hatipli arama gibi bir mantığım da yok. Susmaktan değil konuşarak halletmekten yanayım.En başta dedim yine söylüyoeum doğa için çal sosyal farkındalık projesiydi doğa kayboluyor diye. Bu ne projesi?İmam hatipler yok mu oldu?Yoksa bunu yaptıran zaatın herhangi bir ileriye dönük beklentisi mi var? Ben bu şekil rant veya beklentiyle yapılan durumlara karşıyım. Ha başarı bakımından seviyesi ortada o ayrı tabi

Mevlüt Çelik

18 Mayıs 2018 Cuma 02:09

Bana cevap yazan güzel kardeşim ; evet tarafım bellidir ve nettir. Belli ki , ismimi de açıkça yazdım , Facebook hesabıma bakman da isabet olmuş ! Şimdi mesele şu : İmam Hatipte çocuğun yok, imam hatipli bir gencin karşısına çıkıp tartışacak ilmin yok, adını açıkça yazacak cesaretin yok ! Çalmasını bildiğin bir enstruman var mı desem o yok , yapmasını bildiğin bir spor var mı deeem o yok ! Şimdi şunu iyi belleyin; artık karşınızda susacak imam hatipliler de Yok !

Imam hatiplim

18 Mayıs 2018 Cuma 00:26

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık...imam hatip düşmanları bu ülkede imam hatipli görmek istemiyorsaniz defolup gidin abd de hocaniz sizi bekler...

Av.Kamile Özdemir

17 Mayıs 2018 Perşembe 22:53

Harika olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Özellikle öğrencilerimizi kutlarım. Bu büyük bir başarıdır. Diğer okullarında buna benzer etkinlikler yapmasını dilerim. Eski bir İmam hatipli olarak daha donanımlı öğrencileri gördüğüm için gurur duydum . İnşallah derslerinizde de başarılı olup herkesin biz de bu okullarda okumak istiyoruz diye sıraya girdikleri okullar olursunuz. Hepinizden vatana millete faydalı insanlar olmanızı dilerim.

Başkana selam at gözlüğüne devam

17 Mayıs 2018 Perşembe 19:11

İmam hatiplerin başarı seviyesi ortada google amcaya sorun bakın mevlüt bey. Gerçi şimdi iki tane imam hatip nitelikli lise olacak iken gürkan anadolu, gülkent anadolu gibi liseler niteliksiz olacak akp nin yeni getirdiği yasa ile. Bir de böyle deneyecekler başarıyı arttırmayı. Ama oradaki başarı böyle şeylerle değil başarının en az yüzde ellisi her zaman dediğim gibi o tertemiz beyinleri yetiştirip yönlendiren ebeveynlerinden kaynaklanır.Bilmem anlatabildim mi? tarafınız da face den belli :)

Esnaf

17 Mayıs 2018 Perşembe 18:45

Chp nin arka bahçesi olan imam hatipler kapatılsın !!!!

Mevlüt Çelik

17 Mayıs 2018 Perşembe 17:46

Eleştiri edep dairesi içerisinde yapılırsa güzeldir.İmam Hatipten yetişen çocukların, ilimlerinin zekatı, seviyeden yoksun , edep fakiri insanların 7 sülalesini alim yapar. Öncelikle , o bahsettiğiniz tertemiz beyin sahibi çocuklardan birinin babası olarak söylüyorum : İlmin yetiyor , adını açık yazacak kadar da yüreğin varsa çık o delikanlıların karşısına derdini anlat. Yoksa , üzerine farz olmayan konulara , gereksiz yere burnunu **** ki adam sansınlar !

İmam hatip diyenlerin çocuğu gidiyomuki

17 Mayıs 2018 Perşembe 17:40

İmam hatipliyim ama bizi kullandılar ve attılar. Hem de desteklerin leri mız. Sıradan okullarda okuyun . sıradan olun kardeşim

ECZACI

17 Mayıs 2018 Perşembe 16:53

Buna proje demek için akıl ruh sağlığımızın açıkça bozuk olması gerek.'doğa için söyle' den esinlenmişler fakat doğa yok olduğu için tepki amaçlı söyleniyordu. imam hatipler yok mu oluyor Allah aşkına? yok olmayı geç her geçen gün sayısı artıyor. hatta sayısı arttıkça başarı seviyesi azalıyor fakat kimin umrunda? her neyse ne diyelim küçücük tertemiz beyinleri böyle yıkayan boş hocalar böyle proje ürettikçe ülkemiz neden bir şey üretemiyor neden bilim adamı çıkmıyor diye soru sormaya gerek yok.

öğretim elemanı

17 Mayıs 2018 Perşembe 16:32

İMAM HATİPLER KAPATILSIN!!!

İmam Hatipli

17 Mayıs 2018 Perşembe 15:21

Emeği geçenlere özelliklede Selim GÜMÜŞ hocama tebriklerimi sunuyorum. Harika bir proje

Öğretmen

17 Mayıs 2018 Perşembe 15:16

Bu ülke bir an önce imam hatip denen illetten, musibetten kurtulmalıdır.

Merve

17 Mayıs 2018 Perşembe 12:38

Güzel olmuş. Tebrikler

Hüseyin

17 Mayıs 2018 Perşembe 11:49

Emek harcayanlara ve destek verenlere teşekkür ederiz.Gerçekten güzel bir çalışma olmuş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR