29 Mart 2024 Cuma

İLLEGAL KRİPTO EKİBİNİN SÖZCÜSÜ

Paralel devlet yapılanmasının kontrole aldığı Sözcü gazetesi bu gün yayınladığı bir haber ile Devlet memurlarının, devlet büyüklerimize hakaretini teşvik ediyor.

Isparta

TÜM İLLERE GÖNDERİLDİ

Bir süre önce tüm il Valiliklerine gönderilen yazıda Devlet Büyüklerine hakaret edenlerin takip edilmesi ve bu suçu işleyenlerin Emniyet güçlerine bildirilmesi istenmişti. Isparta Valiliği’de bu yazıyı alt birimlerine ve tüm kamu kuruluşlarına göndermişti.

İLLEGAL YAPILARIN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPAN: SÖZCÜ

Devlet Memurları Kanuna göre kamu görevlilerinin üstlerine karşı en ufak hatası disiplin suçu sayılırken, İllegal yapıların sözcülüğünü yapan Sözcü gazetesi yaptığı haberle devlet memurlarının devlet büyüklerine küfür etmesine karışılmaması gerektiğini savundu.

Isparta merkezli 20 ilde gerçekleştirilen soruşturma çoğu paralel yapıya ait okullarda öğretmenlik yapan 53 kişi hakkında işlem başlatılmıştı.

KUR’AN HİZMETİNİ BIRAKMIŞLAR

Paralel yapı öğretmenleri, Kur’an hizmetlerini bırakıp devlet büyüklerine küfür etmeye başladılar. Geçmiştegeleneksel olarak kendilerine en karşı yayın organlarını kontrole aldılar.


HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR