26 Nisan 2024 Cuma

İLLA BİRİSİ Mİ ÖLMESİ LAZIM ?

BU KAVŞAĞA ACİL MÜDAHALE GEREK

Isparta

ISPARTA’NIN Yalvaç ilçesinde  Atatürk Lisesi yokuşunda meydana gelen kazadasürücünün bacağı kırıldı. Aynı kavşakta sayısız kaza meydana geldiği ve sinyalizasyonyapılması gerektiği bildirildi Gazipaşa Caddesi Atatürk Lisesi kavşağında yeni bir kazadaha meydana geldi. Kontrolsüz kavşakta sık sık kaza meydana gelmesi burayaönlem alınması gerektiği gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu kez kaza geçtiğimiz Perşembe günü öğleden sonra meydanageldi. Hüseyin Uslukuş yönetimindeki 32 YF 005 plakalı minibüs Lise yönündengelerek kavşağa girdiği sırada Şahin Özbek (28) yönetimindeki elektriklibisiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile bisikletle birlikte yere düşen sürücüyaralandı. 112 Acil Yardım ekiplerinin müdahale ettiği yaralı Yalvaç DevletHastanesine kaldırıldı.

 

BU KAVŞAĞA ACİL MÜDAHALE GEREK

 

Daha önce de dile getirdiğimiz bu konuda yetkililerinherhangi bir müdahalede bulunmaması akıllara ‘İlla birisi mi ölmesi lazım’sorusunu getirdi.  Çift şeritli olanGazipaşa Caddesinden gelen araçların aynı caddenin devamı olan ilçe merkezi veHastane Caddesine aynı zamanda lise istikameti ve Kütüphane istikametine dönmekiçin bu kontrolsüz kavşağı kullanması sonucu en ufak bir dikkatsizlik sonucukazalara meydan veriyor. Yetkililer kazaların önlenmesi için bu kavşaktamutlaka sinyalizasyon yapılmasının şart olduğunu ileri sürüyorlar.

HABER FOTO : NURETTİN ARKAN ! ÇINARALTI 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR