24 Nisan 2024 Çarşamba

İLK DOĞUM GÜNÜNÜ 4 YIL BEKLEYECEK

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 5 aile, 29 Şubat'ta ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşadı.

Isparta

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalık Hastanesi'nde bugün 5 bebek dünyaya geldi. Yaklaşık 10 yıllık evli Türkan ve Ümit Özkan çifti de 29 Şubat'ta üçüncü çocuklarının doğumunun mutluluğunu yaşadı. Anne ve babasının'Hatice Berra' adını verdiği bebek, 3 kilo 770 gram doğdu.

6 ve 9 yaşında iki çocuğu daha olduğunu söyleyen ev hanımı 33 yaşındaki Türkan Özkan, doğumun 29 Şubat'a denk gelmesinden dolayı heyecanlandığını söyledi. Doğumu yaptıran doktorunun da kendisi ile şakalaştığını aktaran anne Özkan, "Doktorum 'artık 4 senede kutlarsın'diye benimle şakalaştı. Aslında normal doğumum 12 Mart'taydı. Bende şeker çıkınca doktor '38 haftalıkken alalım' dedi. Bebeği etkilemesin diye sezaryen ile doğum yaptım. Benim için bebeğimin sağlığı daha önemli" dedi.

Doğumu yaptıran Op. Dr. Hüseyin Özyurt da hastaya ameliyat öncesinde tarihin 29 Şubat olduğunu ve doğum gününü 4 yılda bir olacağını söylediğini anlatırken, "Planladığımız sezaryeni yaptık. Bebek ve anne gayet sağlıklı. Hatta bugün 29 Şubat'ta ikinci doğum yaptırdım. Aynı şeyleri ona da söyledim. 'Özellikle istiyorum' dedi hastalarımız. Orijinal bir tarihtir 29 Şubat, her yıl olmuyor. Güzel bir tarih" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR