20 Nisan 2024 Cumartesi

İLK DAKİKADAN İTİBAREN MEYDANLARDAN HİÇ AYRILMADI

İLK DAKİKADAN İTİBAREN MEYDANLARDAN HİÇ AYRILMADI

Isparta

15 Temmuz darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren meydana inerek darbeye karşı çıkan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Bahattin Şenol, tüm imkanlarını seferber etti.

Darbe girişiminin ilk anlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokaklara çıkın çağrısının ardından İş adamı Bahattin Şenol,kaymakkapı meydanında bulunan Büyük Isparta Oteli’ndeki dev ekranlı panoya “Eğirdir yoluna çıkın, orada buluşuyoruz”, Cumhurbaşkanının resmini koyarak altına “DikDur Eğilme, Bu Millet Seninle”, “SENİNLEYİZ REİS”, “Milletçe Seninleyiz, Vatanİçin Ölürüz”, “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir”, “Seninleyiz Uzun Adam”,“Kazanan Demokrasi Olmuştur” paylaşarak darbe tepkilerine en büyük desteğini gösterdi.

Şenol, daha sonra ise tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’dada düzenlenen demokrasi nöbetlerine her gün katılarak vatandaşlarla birlikte sabahlara kadar nöbet tuttu. Bu sırada nöbet alanına su ve çeşitli gıda ürünleri getirerek nöbet tutanlara ikramda bulundu.

Şenol yaptığı açıklamada ise; “Isparta hainlerin ilk saldırı haberlerinden itibaren meydanlara inip, milli iradeye ve Reis-İ Cumhuruma sahip çıkmıştır. Meydanlardayız, demokrasi nöbetlerimiz devam ediyor. Dualarla, Şiirlerle,Coşkuyla Yüreklerimiz Dopdolu. Her gece Isparta’da milli iradeye sahip çıkma nöbetindeyiz. Milletimiz meydanları dolduruyor. Devletine sahip çıkıyor. Gül yüzlü güzel insanların yurdu güzel Ispartam güzel Türkiyem. Biz bu ülke için ölürüz. Meydanlardayız.Milli İradenin hakim olduğu Bir TÜRKİYE için Nöbetteyiz” dedi.

İş Adamı Bahattin Şenol, dün ise Yenikapı mitingine katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dalgacı

09 Ağustos 2016 Salı 16:17

yorumculardan birisi il başkanı birisi belediye başkanı olsun demiş, siz dalga geçtiğinizi mi zannediyorsunuz yoksa ıspartalıyı çok mu salak zannediyorsunuz?

Melaike

09 Ağustos 2016 Salı 12:21

Yeter artik parlatmayin bu adamlari.meydanda ne kahramanlar vardi.evinden borek yapip getiren 've vatandasa dagitan hatice teyzeyi bulun.milletin parasiyla reklam yapanlari degil

abdullah

09 Ağustos 2016 Salı 12:00

bahattin şenol il başkanı olacak adam.

Nazlıcan

09 Ağustos 2016 Salı 02:35

Baharddin Şenol beşediye başkanı olmalı

alettin

09 Ağustos 2016 Salı 13:51

hiç adam kalmadı bu mu olacak başkan.

ali niyazi gül

08 Ağustos 2016 Pazartesi 18:53

helal olsun bahattin beye..kendisini tanımam ,hiç görmedim ama şu ıspartaya belkide belediye baskanından daha fazla yararı olduğunu düşünüyorum.atıl durumdaki ısparta otelini alıp restore edip harika sekilde ıspartaya kazandırması fevkalade bir işdir.ısparta burdur bölgesinin en buyuk avmsini açtı..allah işallah kendisini belediye başkanı olarak da ıspartamızın başında gösterir.amin

adem

08 Ağustos 2016 Pazartesi 18:21

meydan meydan gezip selfi çekenlere dikkat eski dilek li vekilde böyle yapıyor tam bir takiyye bunlar böyle pensilvanya taktiği orkide yağlarının sahibide öyle yapmıştı şimdi gözaltında ıspartada birileri bunları koruyor özel hastaneye ve bunlara ne zaman sıra gelecek.

lanet olsun fetoya ve fetocu beyinsizlere.

08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:33

feto , 77yaşına girmiş ancak hiç evlenmemiş ve imkanı olduğu halde hacca veya umreye hiç gitmemiş,bu nasıl müslümanlık?buna rağmen peşindengiden pek çok kişi bunun müridi olmuş,pek çoğuda bu fetonun militanı olmuş.Terorıst Fetonun peşinden gidenler demek ki beyinsiz insanlar.

murat

08 Ağustos 2016 Pazartesi 15:57

döneklerde pek bi keskin oluyor arkadaş...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR