29 Mart 2024 Cuma

İLÇELERDE BÜYÜK İLGİ!

AK Parti’nin flaş aday adayı Süleyman Kayan, aday adaylığına yönelik basın toplantısından sonra ilk ziyaretini MÜSİAD’a yaptı. Burada MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Selim Özkutlu ile fikir alışverişinde bulunan Kayan, daha sonra ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Sırasıyla Sütçüler, Aksu, Yenişarbademli, Şarkikaraağaç, Yalvaç ve Gelendost ilçelerinde , partililerle bir araya gelen Kayan, teşkilatların sorunlarını dinledi. Kayan’a, partililerin ilgisi büyük oldu.

Isparta

Teşkilatların sürekli çalışarak dinamik yapılarınısürdürmeleri gerektiğini belirten Kayan, ‘Herkes kendi yaşadığı nokta içinçalışmak zorunda. Ben de vekil olursam beni çalıştıracak olan sizlersiniz. Tekkişinin çalışmasıyla sorunlar çözülmez” dedi. Kesinlikle makam ve mevki sahibiolmak için bu yola çıkmadığını kaydeden Kayan, “Bir makama ihtiyacım yok.Sizlerden gelen yerel sorunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktık. Bununiçinde eğer vekillik görevi bana nasip olursa il istişare kurullarındatoplantılar yapılacak. Bu toplantılarda öncelikli sorunlar belirlenecek ve yukarıyataşınacak. Böylece şehrin hak ettiği hizmetlerin alınması sağlanacak. Benimhayatım hep çalışma odaklı geçti. Ama ben çalışırken ekibim de çalıştı. Oyüzden ben çalışıyorsam herkesin çalışması gerekir. Sorunların üstesinden ancakböyle geliriz” dedi.


Milletvekili seçilmesi durumunda Isparta’da bir danışmanlıkofisi oluşturulacağını kaydeden Kayan, “Meclis çalışmaları dışında ben de buofiste olacağım. Yerel anlamda çözüm bekleyen dosyalar bu ofise getirilecek. Buradadanışmanlarımız aracılığıyla yönlendirme yapılacak ve öncelik sırasına göreçözümü için üstüne gidilecek.Bunun sözünü veriyorum. Eğer bunları yapamayacakolursam vekillik bana nasip olmasın” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR