25 Nisan 2024 Perşembe

İLÇEDEKİ TABLO GERÇEKTEN ÜZÜCÜ!

Yıllarca iktidar partisi milletvekillerinin memleketi olarak anılan Şarkikarağaç’a 3 milletvekili adayıyla çıkartma yapan CHP, başta belediye olmak üzere tüm ilçe halkından iktidar şikayetleri aldı. Yıllarca vekil memleketi olarak anılan ilçedeki manzara içler acısıydı.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayları İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve İzzet Beydoğan, Büyük Birlik Partili Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’yı makamında ziyaret etti. Siyasi konuşmalardan çok Şarkikaraağaç’ın sorunlarının öne çıktığı ziyaretlerde, iki dönemdir Ak Parti Milletvekilinin memleketi olan ilçenin yol sorunu dikkat çekti.

Büyük Birlik Partisi’nden belediye başkanı seçildikten sonrailçede, Ak Partili bir belediyeyi yüklü bir borçla aldığını CHP’lile anlatan Başkan Çarkacı, eski Başkan Şafak Ufacık’ın yüklü bir borçla belediyeyikendilerine devrettiğini anlattı.

KENDİ YAĞLARIYLAKAVRULUYORLAR…

Belediyenin devralındığında mazot ve diğer giderlerinkendisi tarafından tasarrufa çekildiğini kaydeden Çarkacı, “Geçtiğimiz dönemburası Ak Partili bir belediye ve bir de vekil sahibiydi. Ama sizlerde çok iyigörüyorsunuz ki ilçede 1950’li yıllardan kalma hizmet alanları halen daha var.Yıllarca iktidar milletvekili ve belediye başkanına sahip olan bir ilçe ancakbu kadar kötü yönetilebilirdi. Bizler, hiçbir kimseden destek almadan harcamalarımızı kısarak ve hesapları düzene sokarak ilçeye hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Genel seçimlerde, hangi partiden olursa olsun ilçemize hizmetedecek, bize destek olacak kişilerin göreve gelmesini istiyoruz” dedi.

DİNÇTÜRK: “YILLARCAVEKİL ÇIKARMIŞ

İLÇEDEKİ TABLOGERÇEKTEN ÜZÜCÜ…”

İktidara Şarkikaraağaç’ın tozlu yollarıyla yüklenen CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise, “Burası çatışmalara kurban edilecek bir yer değil. İlçenin ihmal edildiği ortada… Başkanın kendi yerinden de belli olduğu gibi ilçede bir güzelleşme olduğunu gördük. Başkanımız elinden geldiğikadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ancak gördüğümüz kadarıyla, AKP’nin yıllarca vekil ve üst düzel yönetici çıkardığı bu ilçede böyle bir tablo olması gerçekten üzücü…” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

90 YILLIK ZİHNİYET DEĞİŞMEZ

08 Mayıs 2015 Cuma 09:46

CHP 90 YILLIK ZİHNİYET AYNI.. CHP BU ÜLKENİN İNSANLARINA GAZ..BEZ..TUZ.. ÇOK GÖRMÜŞTÜR.1958 YILINDA ÜLKEDE KASITLI KIRİZ ÇIKARTILMIŞ OLUP İNSANLARIN EN ÇOK KULLANDIĞI GAZ YAĞINI GİYSİ OLARAK BEZ KUMAŞLARI VE EN ÖNEMLİSİ VE ÇOK UCUZ OLAN YEMEKLERE TUZU ÇOK GÖRMÜŞTÜR.HALADA CHP YAŞANACAK ÜLKE DİYE BAĞIRIYOR.BİZDE İNANDIK...

sel

08 Mayıs 2015 Cuma 11:43

şu anda akp hükümetivar civtci yi don ve sel vurdu sorumlusu hükümetmi diyelim ozaman feleket tellalıgı yapmayagerek yok

CHP ZİHNİYETİ

08 Mayıs 2015 Cuma 09:37

EYYYYYY CHP CHP CHP İNSANLAR CHP NİN ZULMUNÜ UNUTMADI...CHP BU ÜLKENİN İNSANLARINA GAZ YAĞINI.. BEZ PARÇASINI.... TUZ U BİLE ÇOK GÖRDÜ...YANİ GAZ..BEZ ...TUZ ... ALLAH KORUSUN CHP GİBİ BİR ZİHNİYET MAAŞLARI BİLE ÖDEYEMEZ

şemsi göl

08 Mayıs 2015 Cuma 11:13

chp den önce osmanlı vardı.yokluk o zaman da vardı bide kurtuluş savaşında sıfırı tüketmişiz.tam toparl****ım derken 2.dünya savaşının etkileri..80-90 yılsonraki şartlarla karşılaştırmak..pek de adil olmasa gerek.islam ın ilk yıllarını bi düşün .hz.ömer 40. müslüman olduğunda kaç yıl geçti.zaman ilerledi ..müslüman sayısı da daha hızlı kat kat arttı.şimdi peygamberimizi ilk 10 yılda başarısız di diyemeyiz haşa.emeviler.abbasiler selçuklular ve osmanlılar zamanında islam daha hızlı yayıldı..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR