29 Mart 2024 Cuma

İLÇEDE ÇİFTE BAYRAM

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimiyle, önceki aylarda gönderilen çöp toplama aracı dün itibari ile Şarkikaraağaç Belediyesine getirildi.

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesine, bugün Milletvekili Bilgiç’in girişimleri ile 2. bir araç daha geleceğinin müjdesini verdi. AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleri ile önümüzdeki günlerde,Şarkikaraağaç Belediyesi’ne sokak süpürme aracı kazandırılacak olan araç ile,bundan böyle ilçenin caddeleri daha temiz olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Bilgiç ‘Belediye’nin öncelikli görevlerinden birisi de, ilçenin çevre temizliğidir.Temizlikte yol süpürme aracı, olmazsa olmazlardandır. Daha temiz bir Şarkikaraağaç için gayret göstereceğiz. Temizlik işlerinde kullanılacak olan bu aracın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bu sebeple Helva Bayramının kutlanacağı şu günlerde Şarkikaraağaç Çifte Bayram yaşıyor.  Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e desteklerinden dolayı Şarkikaraağaç İlçe Halkımız adına Sonsuz Teşekkürler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

07 Ağustos 2015 Cuma 15:45

Siz kim, hizmet kim ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR