25 Nisan 2024 Perşembe

İLÇE HALKINDAN VALİ GÜNAYDINA VE İL ÖZEL İDAREYE TEŞEKKÜR

İLÇE HALKINDAN VALİ GÜNAYDINA VE İL ÖZEL İDAREYE TEŞEKKÜR

Isparta

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Aksu - Yenişarbademli arasındaki yol İl Özel İdaresi'nin çalışmaları sonucu yeniden açıldı. Kapalı olan yol sebebiyle vatandaşlar Yenişarbademli-Şarkikaraağaç yolundan ulaşım sağlıyorlardı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın talimatı doğrultusunda harekete geçen il özel idaresi ekipleri gece gündüz demeden zoru başardı ve yolu ulaşıma açtılar. İlçe sakinleri de yolun açılmasından dolayı Vali Günaydın ile İl özel idaresi ekiplerine teşekkür ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

laf salatsı

05 Ocak 2017 Perşembe 18:47

bırakın calışmayı eğirdir sütculer agılkoyy akdoğan yılanlı yolları hiç acılmadı hastalar vardıı onları vatanda yoluyla cıkartıldı

vatandas

05 Ocak 2017 Perşembe 13:08

CALISMAK? DÜRÜSTLÜK? OLMASI GEREKEN ERDEMLER DEGILMIKI ZATEN, NORMALI BU DEGILMI? ZATEN VERILMESI GEREKEN HIZMETLER ICIN NICIN TESEKKÜR EDIYORUZ! GELISMIS ÜLKELERDE KAR YAGISI DEVAM ETTIGI MÜDDETCE SABAHA KADAR AKSAMA KADAR DEVLET KARLA MÜCADELE EDER, YOLLARI ACAR VE TUZLAMA CALISMASI YAPAR! HALKTA KAPILARININ ÖNÜNÜ DURMADAN KÜRÜR VE TUZLAR! MEHMET AKIF 80 SENE ÖNCE YAZMIS BUNU BERLIN HATIRALARINDA!

süleyman

05 Ocak 2017 Perşembe 12:19

kar kış demeden belki işleri ama yol çalışması yapan işci kardeşlerimize Allah yardımcı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR