19 Mart 2024 Salı

İL ÖZEL İDARESİ'NDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

İL ÖZEL İDARESİ'NDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Isparta
Özel İdaresi’nde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Aydemir, Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kocabaş ve İl Özel İdare çalışanları katıldı.
MEVSİM İTİBARİYLE YOĞUN BİR ÇALIŞMA DÖNEMİNDEYİZ
Bayramlaşmada konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, “Sayın Valimiz Şehmus Günaydın  önderliğinde Sayın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in desteğiyle İl Genel Meclis Üyelerimizin Genel Sekreter Mahmut Zade oğlu  ,Genel Sekreter yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ile bugüne kadar kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın bizden beklentilerini ve hizmetlerini hiçbir zaman aksatmadık, aksatmayacağız. Isparta Pirimehmet Mahallesinde yaşayan vatandaşımız hangi hak ve hizmete layık ise Sütçüler Tota yaylasında yaşayan vatandaşlarımız da aynı hakka sahiptir dedik. Ve bunun her zaman arkasındayız. Bu sene 205 km sıcak asfalt programımız var inşallah bunu gerçekleştireceğiz ve bitireceğiz. Güneş enerjisi panellerimiz, alt ve üst yapı çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Malumunuz 840 bin hektar alanda hizmet vermekteyiz. Mevsim itibariyle yoğun bir çalışma dönemindeyiz. Önümüzdeki çalışma döneminde il özel idaresi adına kırsal alanda hizmet veren arkadaşlarımıza kazasız belasız, hiçbir arkadaşımızın burnu kanamadan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yerine getirme arzusu ile hepimizin geçmiş Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum” dedi
YILLARDIR DEVAM EDEN BİR UYGULAMA
Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kocabaş da, “Bayramdan sonraki il mesai gününde çalışanlarımızla bayramlaşıyoruz. Bu yıllardır devam eden güzel bir uygulama. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadan nice bayramlar diliyorum. Çalışanlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başkan Yrd.

29 Haziran 2017 Perşembe 11:54

Amin

Başkan

29 Haziran 2017 Perşembe 05:48

Yeni belediye başkanı adayımız. Hayırlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR