19 Nisan 2024 Cuma

İL ÖZEL İDARE SEZONU KAPATTI

İL ÖZEL İDARE SEZONU KAPATTI

Isparta

Köy grup yollarının tamamını sıcak asfaltla buluşturmayı hedefleyen Isparta İl Özel İdaresi,2018 yılı sıcak asfalt sezonunu tamamladı. Bu kapsamda 175 kilometre köy grup yoluna sıcak asfalt döken idare, 160 kilometre de sathi kaplama işini gerçekleştirdi.

Isparta İl Özel İdaresi, son yıllarda köylerde gerçekleştirdiği yatırım atağını 2018 yılında da sürdürüyor.

Bu doğrultuda köy grup yolları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da asfaltladı.

2018 yılı çalışmaları kapsamında 175 kilometre köy grup yolunu sıcak asfalta kavuşturan İl Özel İdaresi, 160 kilometre de sathi kaplama işini gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmaların ardından Isparta İl Özel İdaresi 2018 yılı sıcak asfalt sezonunu kapattı.

2 yılda yaklaşık 400 kilometrenin üzerinde köy grup yolunu asfaltlayan İl Özel İdaresi, önümüzdeki yıldan itibaren köylerin tekil yani ana yollarını asfaltlamaya başlayacak.

Bilindiği İl Özel İdaresi köylere sıcak asfaltın yanı sıra eğitim, sağlık, tarım ve spor alanlarında da önemli yatırımlarını da sürdürüyor.


 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ulu mahllele

11 Aralık 2018 Salı 10:01

evet akpnin belediyelerine bakın birde şarkikaraağaç çarıksaray harıka yol var köstebek yuvası geçen çarıksaraya gitti suvar mahallesinden girişteki caminin orayı kazmışlar rampadan çıkan ****n yapıyor hizlı gelenlere tuzak kurmuşlar

adanalı

11 Aralık 2018 Salı 09:57

ESKİ YOLUN ÜZERİNE ASVALT YAPILIYOR YOL YAPTIK OLUYOR ISPARTALI RUMUZLU ŞAHISS SEN İSPARTADA YAŞAMIYORSUN SANIRIM Bİ ARA GEL Bİ GEZ ISPARTAYI HAA BEN DEMİYORUM HERYER GÜZEL ASVALT DİE AMA GENELDE HARİKA GERİ DÖNÜŞÜM ASVALTI OLDUGU İÇİN BİRAZ KAYGAN AMA GENEDE GÜZEL

DENİZHAN GÜRORDU

11 Aralık 2018 Salı 08:49

YAPTIĞINIZ İYİ ANCAK KALİTESİZ PASTIRMADAN FARKI YOK, YOLLAR ORYANTAL ASENA GİBİ SAĞ SOL KIVRIM KIVRIM, ÜLKEMİZİN BORSA EKONOMİ PİYASASI GİBİ DALGA DALGA, KEŞKE BU KUSURLARI YAPMASAYDINIZ ÖMÜRLÜK OLSA İDİ, GÖZ BOYAMADAN ÖTE GİTMEDİ.

Mehmet

10 Aralık 2018 Pazartesi 22:20

fotodan belli kalitesi yolun 2 sene giderse iyi imrenen herkes gitsin bi tur atsın karayollarının yaptığı yol mu sanıyorsunuz :D madem o kadar kaliteli şehirler arasını da yapsınlar karayollarına ne gerek var eğri büğrü

ispartali

10 Aralık 2018 Pazartesi 21:45

keşke belediye de azicik örnek alsa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR