24 Nisan 2024 Çarşamba

İL ÖZEL İDARE EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

İL ÖZEL İDARE EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Isparta

İl Özel İdaresi ekipleri 2020 yılı sıcak asfalt sezonunu açtı. İlk asfalt Yakaören köyü ile Milas Millet Bahçesi arasındaki 3,5 Km’lik yolda uygulamasıyla başladı. Koronavirüs pandemisiyle mücadele kamu yatırımlarına engel olmadı. Planlan tüm yatırımlar ve hizmetler hayata geçiriliyor. Sezonun ilk sıcak asfalt çalışmaları başladı. Ekipler gece gündüz demeden çalışıyor. Ispartalıların sosyal hayatına kazandırılan Milas Millet Bahçesi ile Yakarören köyü arasındaki 3,5 Km’lik yolda çalışmalar son hız devam ediyor. Kısa sürede tamamlanacak asfalt çalışmasının ardından yine Yakaören köyü ile Deregümü köyü arasındaki 1,5 km’lik yolda asfalt çalışmaları devam edecek.

ZADEOĞLU: TAM KADRO SAHADAYIZ

Sezonun başlamasıyla birlikte tüm ekiplerimizle birlikte sahada olduklarını ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, ekiplerimiz geceleri de mesailerinin sürdürüyor. Tek tek planlanan çalışmaları hayata geçireceğiz’ dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Senirceköylüler

23 Mayıs 2020 Cumartesi 15:03

Senirceköyü yolu ne zaman yapılacak

Ali

22 Mayıs 2020 Cuma 17:10

Sütçüler ilçesi köylerine yaptığınız asfalt mermer kamyonları ve tırlar yüzünden bozulmaya başladı. 30 atacağına 50 ton atıyorlar. Ayvalı ya acilen kantar getirilmesi lazım ve 24 saat kontrol. AKP nin verdiği bakmadan uzaktan imza ile rant sağlayarak verdiği ruhsat yüzünden perişan.

Vatan

22 Mayıs 2020 Cuma 15:25

Millet devlete yesindiye vergi vermiyor bunlar yapın millete hizmet hakka hizmet edin diye devlet reklam mantık dışı yaparsın millete görür

İspartam

22 Mayıs 2020 Cuma 11:02

Fatih mahallesinden kayi mahallesine giden Kayi caddesinin asfaltınida yenilerseniz seracilar ve kayi koyu tarafina gidecek bir cok arac deregumuden dolaşmaz çok güzel olur. Tam tarım zamani birçok köylünün duasini alırsınız

Adem

22 Mayıs 2020 Cuma 10:14

Elsazı_Melikler köprüsü yolu projede var mı acaba?Sayın yetkililerimizin bu 8 km lik yoldan bir gitmelerini öneririm.Araçlara yazık milli servet.5 dakikalık yol 40 dakika sürüyor.Birisi buna bir el atsın lütfen.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR