26 Nisan 2024 Cuma

İKTİDARIN SUÇU…

İKTİDARIN SUÇU…

Isparta

Son on iki senedir, iktidarda olan partimiz AK PARTİ,müstakbel genel seçimlerden yine zaferle çıkacaktır insallah. Zira on iki yıldasiyasetin gereği iktidar yıpranmasına rağmen hep başarıyla çıkmıştır. Amaemperyal güçlerin teknolojik ayak oyunlarıyla destekledikleri ve içimizdekiyerli işbirlikçilerine yaptırmaya çalıştıkları 17 ve 25 Aralık fiyaskoları ilehala sıkıştırılmakta ve hala tiranlıkla zorbalıkla suçlanmaktadır bu iktidar.

 

Bu iktidarın suçu; terör yüzünden ana kuzuları ölmesin,analar ağlamasın diye, hiçbir iktidarın cesaret dahi edemediği “çözüm ve barışsüreci”ni, iktidarını kaybetme pahasına başlatmasıdır.

 

Yine bu iktidarın suçu; her iktidarla barışık olarak asalakgibi yaşayıp her zaman ve her iktidarda yüklerini tutan ve beyaz Türkolmayanları sadece ve sadece hizmetçi ve işçi konumunda görmek isteyen bu beyazTürklerin düzenini bozmaktır.

 

Yine iktidarımızın suçu; eğitimden sağlığa, bayındırlıktanekonomiye kadar atılan devasa adımların her türlü provakosyonlara rağmensürekli devam etmesidir. Bu iktidarın suçu; kendileri faizden ve kaostankazanırken, milletin evlatlarını 5 Nisanlarda, 2001 krizlerinde, 28 Şubatlardamilyarlarca dolar soyanların hesabını boşa çıkarmaktır.

 

Bu iktidarın suçu, dünyanın faiz düzenine yağ sürerek,paradan para kazanan, kendileri gibi paraları da kara olan emperyalistdüzenbazların ayak oyunlarına takılmayarak, enflasyon ve devalüasyonkelimelerini yeni neslin hafızasından silerek, ülkeyi ekonomik krize düşürmeden12-13 yıldır ekonomiyi dimdik ayakta tutmasıdır.

 

Yine bu iktidarın suçu; İsrail’e karşı Filistin’i, Çin’ekarşı Uygurları, Esed’e karşı mazlum Suriye halkını, Sisi’ye karşı halkınseçtiği Mursi’yi, beşlere (Amerika, Rusya, Çin, Fransa ve Rusya) karşıBirleşmiş Milletler’i destekleyerek, dünya mazlumlarının sesi olup yürekleriniserinletme çabalarıdır.

 

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez, sözünden hareketle dünyasıkışmıştır ve ferahlık beklemektedir, huzur beklemektedir, adalet beklemektedir.Ak Parti, kendi dinamiklerinden hareketle yola çıkarak, bu uğurda lider olmakbir yana, bir nefer olunacaksa dahi olmak azmiyle sefer için yollardadır. ZiraAk Parti farklıdır. Zira bu parti halka hizmet odaklıdır. Zira bu partiyikuranlar, seçkin egemenlerin çocukları değil; evlerinin önünde kocaları işindensağ-salim gelsin ve bulgur pilavının yanına katık olarak ekmek getirsin diyebekleyen yüreği dağ gibi yüce anaların çocuklarıdır.

 

7 Haziran, bu düzenin devam edip etmemesi adına milletiniradesinin bir kez daha tecelli edeceği bir seçim olacaktır. Yani bu seçimlerbir anlamda, bu davanın asıl felsefesinin Tayyip bey ve Davutoğlu beylerinşahsi özelliklerinden kaynaklanmadığı, bu davanın kendi özünden geldiğianlayışının sandıkta ispatı meselesidir. Benden söylemesi…

 

İsmail TANIŞMAN

Ak Parti Isparta Demokratik Hakem Kurulu Başkanı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aldık mesajı

18 Mart 2015 Çarşamba 20:14

aman aman ne çok şey biliyormuş Tanışman. yarın su içince yine aynı şeylerimi yoksa daha fazlasınımı söyleyecek bilemiyoruz. neden su içince diye sorarsanız, bu adam su içtikçe saçmalıyor ve galibe beyni iyice sulanmış. Ispartada AKP bir vekil potansiyelinin de altına düşüyor. Yarım vekil kapasiteye Tanışman gibiler yüzünden düşüldü, büyük hırsızlar çıkınca düşüş hızlandı.

makara

18 Mart 2015 Çarşamba 20:10

AKpartiye en çok oy kaybettiren, adam bunları yazsan da Isparta da Akpartiye oy kaybettirenlerin başında geliyorsun

şeş beş

18 Mart 2015 Çarşamba 10:44

yemezler artık o numaraları paralel falan filan evet bir paralel var hırsızlık paraleli var bu ülkede unutma Allah a nasıl bakarsan Allah ta sana öyle bakarmış. bu adamın yazısını filan buraya koyuyorsunuz ya pes valla vasfı ne ki bunun tahsili ne ne yapmış bu millet için fasa fiso adamların yazısını buralara koymayın kardeşim itibarınızı zedelemeyin

YALNIZ KURT

17 Mart 2015 Salı 19:30

dalar gibi tüp kokuyorsun kaldırım gaspçısı şaşı,beş, 17 VE 25 ARALIK BİR HIRSIZLIK YOLSUZLUK SIFIRLAMA OPARASYONUYDU BAŞINDAKİDE TAYYİP ERDOĞANDI TÜPÇÜ BANKER BİLOO VE TAYYİPĞİLLER AŞ.....?

vatandaş

17 Mart 2015 Salı 18:12

tüpçü maça gelmedin hakemliğe ne bıçım hakem kurulu başkanısın şike olursa sen sorumlun.

Bojuware 201

17 Mart 2015 Salı 16:30

Behey beyhude olayları para kasa ayakkabı kutusu yolsuzluk hırsızlık arsızlık yalan riya görmek istediğine göre yorma. Emperyal filan geç Hainliğinizi vasıfsızlığını orada saklama. Sen ve troller dinsiz ahlaksız hırsız seversiniz. Cinayetleriniz cabası. Yeter ya bir yokol lanetlerinle bi. O troller seni okuyup zatmı sanıyorlar. Aldıkları kemikle bayram edenler. SUS. YETER.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR