27 Nisan 2024 Cumartesi

İKİNCİ YARINDAN DA ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 3 genel, 3 yerel, 2 de referandum kazanan AK Parti'nin 2.yarıya da zaferle başlayacağını söyledi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gelendost Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. AK Parti için ilk yarının 8-0'lık skorla sonuçlandığının altını çizen Bilgiç, Ahmet Davutoğlu liderliğindeki ikinci yarının da zaferlerle sonuçlanacağını iddia etti. Bilgiç, şöyle konuştu:    

"Önemli bir seçime gidiyoruz. Her seçim önemliydi amabu seçim daha önemli. Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Hem içerden hemdışardan. Sandıkta bu dersi vermemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliğimize fitnesokmak isteyenler, ülkemizi bölmek isteyenler var. Türkiye Cumhuriyeti, AKParti ile güç kazandı. Ekonomimiz büyüdü. İlk yarı bitti. Skor 8-0. 3 genel, 3yerel seçim ve 2 referondumda rakiplerimizi sandığa gömdük. Sözde halkçı parti CHP, sözde milliyetçi parti MHP, HDP ile işbirliğine gittiler. Cumhuriyeti bilmeyenler, sözde milliyetçilik PKK ile el birliğinde Anayasa referandumlarına'hayır' dediler. O Anayasa yapıldı. Anayasa Mahkemesi'nde bireysel başvuru hakkı getirildi. O zaman 'hayır' diyenler şimdi hak arıyorlar."      

AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Özdemir de Miryokefalon Zaferi'nin Türk tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirterek "inşallah seçildikten sonra bir projem var. Bu zaferi kısa metrajlı bir film halinegetirmek istiyoruz. İşte o zaman bu zafer uluslararası arenada da tescillenecektir" dedi.      

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise 'Afyon aldı Ispartaalamadı' şeklinde konuşmalarla algı operasyonu yapıldığını söyledi. Bu tür sözlerekulak asılmamasını isteyen Zabun, "AK Parti 12 yıldır adaletli bir şekildehizmet üretiyor. Bazı şehirlerde sağlık öne çıkmış, eğitim geri kalmıştır.Bazılarında karayollları yatırımları öne çıkmıştır. Ama nüfusa göre yapılan hesaplamada kişi başına alınan yatırımda müthiş bir dengeyi göreceksiniz. AKParti her yere adaletli bir şekilde hizmet götürmüştür. Herkes aynı payıalmıştır" diye konuştu.       

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin dekonuşmasında  5 yılda halka verilen tümsözlerin yerine getirildiğini ve getirilmeye çalışıldığını söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

RTE için

26 Nisan 2015 Pazar 13:21

Isparta da ilk ikiye kimi koyarsanız koyun zaten vekil olur,bizim sayemizde falan diye sevinmeyin RTE için gene AK partiye verir bu millet merak etmeyin...

selami

25 Nisan 2015 Cumartesi 17:45

ıspartamızın medarı iftarları.sizinle gurur duyuyoruz.Kul hakkı yemeyen,dürüst,namuslu ,ahlaklı,helalı haramı,mahrem-namahremi bilen insanlarımız. allah yolunuzu açık etsin.

mehmet

25 Nisan 2015 Cumartesi 15:39

ceaatle 2,5 dönem kolkola olan kim,2010 ve diğer yıllarda kpssde usulsuzluk var denilirken bunlardan zarar gelmez diyen kim,şimdi sınavsız memur alan kim,tüm komşularımzla sorunu oluşturan kim, dediğim dedik diyen kim,daha iktidar hevesi yetmeyip başkanlık sistemi isteyen kim,namazı bayrağı reklam yapan kim,mürşide lisesinin adını değiştiren kim kim kim bunlar

Osman

25 Nisan 2015 Cumartesi 13:58

Akp 2 vekil alacak ama size bu millet oy vermeyecek recep tayip erdoğan ın hatırı için ilk ikiye kimi koysan vekil sizi kimse seviyor bilgiç ve özel

Ak Ispartalı

25 Nisan 2015 Cumartesi 11:59

Ak Parti 8 seçim değil 80 seçim kazanır. Sizin gibi büyüklerimiz ve akıllılarımız başta olunca. Hele bir reyisimiz varki memleketin büyüğü o. Recep tayyip erdoğan. O ne derse olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR