29 Mart 2024 Cuma

İKİNCİ ÜNİVERSİTE GÜNDEME GELDİ

IGSİAD İş Dünyası Platformu Ankara'da toplandı. IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, 50'ye yakın IGSİAD üyesi ve ITSO Meclis Başkanı Süleyman Şahlan 8 toplantının ardından AK Parti Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'i ziyaret etti.

Isparta

AK Parti Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç konuşmasında şunları söyledi: "Kısır çatışmalardan uzak durmak gerekiyor. Yapacak çok şeyimiz var ve atacağımız adım çok. Patinaj yapmadan yürümemiz lazım. Dördüncü dönemim ve 9 yıldır sizleri temsil etmeye çalışıyorum. 80 bin öğrencimiz var. İkinci üniversiteyi dile getirdim. Ben ikinci üniversitenin Süleyman Demirel Üniversitesi'nin bölünerek ortaya çıkarılması gerekiyor. Ben hala bu noktadayım. Bunun için ihtiyaç duyulan alt yapıların karşılanması gerekiyor. Yurt konusunda yoğunlaştık. İkinci üniversitenin sağlık bilimleri olarak kurulması daha mantıklı bir proje. Sağlık Bilimleri üniveristesi için özel idare kampüsünü düşünüyoruz. 500 dönümlük bu yerde bir sağlık kampüsünü oluşturabiliriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali Dinç

21 Ocak 2016 Perşembe 09:40

Yeni üniversitenin yerini belirleyip oradan apart arsası toplama ziyareti değildir inşallah

Esnaf

20 Ocak 2016 Çarşamba 22:05

Ya hemşerim nerede 50 iş adamı? Fotoğrafta metrekareye düşen Bayhan soyadli kaç kişi var? Ziyaretin adı Bayhan ailesi ziyareti olsa daha doğruymus

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR