03 Haziran 2024 Pazartesi

SDÜ’lü Öğrencilerden “Patili ve Dostu” Projesi

SDÜ’lü Öğrencilerden “Patili ve Dostu” Projesi

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüöğrencileri çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve farkındalık yaratmak amacıyla “Patili ve Dostu” projesini geliştirdi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Hüseyin Rıza Kocaakça, Yusif Babayev, Kaan Ender Taşdemir, Melike Aydın, Hatice Berika Perk ve Büşra Tunca tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Isparta Selahattin Seçkin İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelindi.

Gerçekleştirilen proje kapsamında ilk olarak öğrencilere hayvan sevgisi temalı animasyon filmleri izletildi. Daha sonra, Gölcük Tabiat Parkı’na götürülen çocuklara keçelerle hazırlanan hayvan figürleri aracılığıyla hayvanlar tanıtıldı, ağaçlara kuş evleri yerleştirildi ve sokak hayvanlarına mama yardımında bulunuldu. Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Selahattin Seçkin İlkokul öğretmeni Tülay Erçin’de katılım sağladı. Projenin diğer adımında ise Selahattin Seçkin İlkokulu’na mama kapları koyuldu ve öğrencilerin mama kaplarını düzenli olarak kontrol etmeleri için bir liste oluşturuldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çocuk Özgürlüğü

24 Mayıs 2024 Cuma 09:02

bir çocuk evinden okula evinden markete gidemiyorsa parkta korkmadan oynayamiyorsa insan hakkı engelleniyordur bu sebeple sokakta hayvan grupları yasayamaz. Hiç bir insanın olmadığı zaman gölcüğün etrafında tek başınıza koşabilir misiniz Hayır demekki özgürlüğumüz kısıtlanıyor.

ISPARTALI

22 Mayıs 2024 Çarşamba 15:59

Günahsız ve sorumluluk duygusu olmayan dört ayaklı hayvanlardan önce gezdiği, tozduğu, oturduğu, piknik yaptığı mekanları pisleyerek terk eden iki ayaklı hayvanları anlatsanız keşke bu yavrularımıza.

Vatandaş

22 Mayıs 2024 Çarşamba 15:18

Birileri de katiller hırsızlar tecavüzcüler dışarıda kol gezerken sokaktaki sahipsiz köpekleri uyutacakmış onuda anlatsaydınız çocuklara...

Gölcük 2. ayaklı hayvan tabiat parkı

22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:23

gölcük güzel yer :) patili bir dolu hayvan var iki ayaklı orada. Yürüyüş yolundan arabayla motorla gezen mi dersin, yiyip sıçıp sağa sola atan mı dersin, müziğin sesi sonuna kadar açıp rahatsızlık veren mi dersin, 1 banka sığacakken davar gibi bankları birleştirip yayılan başkalarını düşünmeyen mi dersin. Doğru seçim olmuş "görmemiş" 2 ayaklı hayvanları da tanıtsaydınız hazır gitmişken.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR