20 Nisan 2024 Cumartesi

İKİNCİ EL TELEFONDA FETÖ TEKLİKESİ!

İKİNCİ EL TELEFONDA FETÖ TEKLİKESİ!

Isparta

FETÖ'nün iletişim ağı olan Bylock kullananlara yönelik operasyon başlayınca ikinci el telefonlarda büyük tehlike ortaya çıktı. Uzmanlar uyarıyor. Kendinizi savunmanız ve paranızı korumak için 2. el telefonu aldığınız kişi ya da satıcı arasında bir satış belgesi düzenlenmesi gerekiyor.

FETÖ terör örgütünün iletişim ağı olarak kullandığı ve kendi arasında haberleşmek için kullandığı şifreli Bylock isimli programın ortaya çıkması ve MİT'in şifrelerini kırarak programı kullanan isimlere ulaşması sonrası FETÖ'cüler ellerindeki telefonları yok etmeye başladı.

MİT'in Bylock kullanan isimleri belirlemesi sonrası deşifre olmakla karşı karşıya kalan FETÖ'cüler ellerinde telefonları ikinci el piyasasında elden çıkarmaya başladı.

İSTİHBARAT ÖNLEM ALDI

Konu ile ilgili olarak istihbarat birimleri önlem alarak şüpheli isimlerin eski telefonlarını da incelemeye aldı. IP numarası üzerinden hareket edecek istihbarat birimleri kaybedilen veya satılan telefonları bularak inceleyecek.

2. EL TELEFON ALIRKEN DİKKAT

Satın aldığınız telefon daha önce FETÖ mensupları tarafından kullanılmış yada bir suça karışmış olma ihtimaline karşı kendinizi savunmanız ve paranızı korumak için 2. el telefonu aldığınız kişi ya da satıcı arasında bir satış belgesi düzenlemesi gerekiyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

At nasılsa boş ortalık

28 Eylül 2016 Çarşamba 22:23

Hani nerde bakanlar milletvekilleri? Bu programo kullanan madem suçlu onlar nerde? Yapılan program değil içeriği önemli ne yazdığını bilmeden bunu kullandı diye böyle suclamak adilik asıl. Günlerdir syn damat berat beyin mailinden cikanlari yillarca cemaat yapti diyen akp ve koruyucu beyinsiz topluluğu nerede? Ağzınız madem doğru söylüyor onlardanda bahsetsenize.Bu darbe yapan cemaatcide olsa akpci de olsa Allah belasini versin ama sucsuza suclu diyenlerinde Allah Belasını versin.!

Baki yeşil

28 Eylül 2016 Çarşamba 14:03

Bunların yüce Rabbim belasını verdi veriyor ve versin adi şerefsizler bir insan kendi vatanına bu kadar ihanet edebilir yeter artık düşün şu milletin sırtından yoksa öyle hale geleceksiniz milletin sabrı taşıyor kaçacak ülkede bulamayacaksınız arkasına sallandığınız ağaçlar,taşlar koşun benim arkamda fetoş münafığını diyecek o günlere doğru gidiyoruz sabrın da bir sınırı var düğümü yine milletin kendi azim ve kararlılığı çözecek anlaşılan. Artık bu ülkede rahat olamazsınız hain düşmanlar sizi.

Millet

28 Eylül 2016 Çarşamba 13:05

Ulan rahat rahat bi telefon bile alamayacağız. bıktık bu fetöcülerden. bi rahat vermediler bu millete.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR