18 Nisan 2024 Perşembe

İKİ ŞUBEDEN ORTAKLAŞA NEFES KESEN OPERASYON

İKİ ŞUBEDEN ORTAKLAŞA NEFES KESEN OPERASYON

Isparta

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlendikleri operasyonla uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan M.D ile yanındaki arkadaşı Y.Ö, nefes kesen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle hakkında 15 yıl kesinlenmiş hapis cezası bulunan M.D'nin Gökçay mevkisinde bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Bir süre devam eden araştırmanın ardından şüphelinin otomobili ile kaçabileceği noktalarda önlem alan Asayiş Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünün ekipleri, ortaklaşa düzenlendiği operasyonda M.D ile yanındaki Y.Ö'yü gözaltına aldı.

Şüphelinin üzerinde yapılan aramda kardeşi A.D adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Öte yandan ekiplerin şüpheli M.D'nin otomobilinde ve kaldığı otelde yapılan aramada 1 gram metafemin uyuşturucu ile içiminde kullanılan metal aparat 1 adet hassas terazi 1 adet esrar öğütücü aparat 2 adet simkart bloğu ele geçirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR