26 Nisan 2024 Cuma

İKİ KIZ KARDEŞ ÖLÜ BULUNDU ŞOK GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

İKİ KIZ KARDEŞ ÖLÜ BULUNDU ŞOK GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Isparta

Evlerinde ölü bulunan iki kız kardeşe yapılan otopside, ateşli silahla öldürüldükleri belirlenen kardeşlerden birinin 5 aylık hamile olduğu tespit edildi.

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürmüş halde bulunan kız kardeşler Aysel Şahin (20) ve Hatice Şahin'i (16), ağabeyleri Bayram Şahin (21) öldürdüğünü itiraf etti. Otopside Aysel Şahin'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Dinar'a bağlı Çayüstü köyü merkezine yaklaşık bir kilometre mesafedeki evde, dün öğle saatlerinde Aysel ve Hatice Şahin kardeşleri, silahla vurulmuş halde bulan yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kardeşlerin yaşamlarını yitirdiklerini belirledi. Jandarmanın yaptığı incelemede de 2 kardeşin başlarından vurularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Kız kardeşlerin cansız bedenleri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma köye giriş ve çıkışları kapattı. Ardından da mahkemeden alınan arama kararı ile Cumhuriyet Savcısı gözetiminde köydeki evlerde arama yaptı.

AĞABEY İTİRAF ETTİ

Jandarma olayın ardından anne baba ile 4 kardeşi ifadeye aldı. Kardeşlerin en büyüğü olan Bayram Şahin ise gözaltına alındı. Şahin, sorgusunda kardeşlerini öldürdüğünü itiraf etti. Bayram Şahin'in ifadesi doğrultusunda çifte cinayette kullanılan tabanca olay yerine yaklaşık 700 metre mesafede toprağa gömülü olarak bulundu.

5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ANLAŞILDI

Öte yandan Aysel ve Hatice Şahin kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Dinar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yapılan otopside Aysel Şahin'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Cenazelerin buradaki işlemlerin ardından toprağa verileceği belirtildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muharrem

15 Nisan 2019 Pazartesi 19:59

Gülkent sen hiç dinarlı dayağı yememişsin adam gibi konuş

32 ısparta

13 Nisan 2019 Cumartesi 20:57

Abisinin tecavüz ettiği bilgisi girilmeyip namus cünayeti gibi göstermeye çalıştığınız haber şeffalığa aykırıdır lütfen algı oluşturmadan tam ve doğru haber yapınız.

Lost

13 Nisan 2019 Cumartesi 20:41

Allâh iyi ekmek veriyorda yiyoruz

Eski öğrenci

13 Nisan 2019 Cumartesi 19:31

Sözcü de yer alan habere göre abi yıllardır 2 kardeşine tecavüz ediyormuş büyük hamile kalınca ailesine anlatınca kızlarda,bu yüzden öldürmüş çocuklar bitti şimdi de anasına bacısına sardı bu **** caniler yatın yatın mecliste yiyip içip yatın aman idamı getirmeyin yazık değil mi bu giden kaçıncı can tecavüz yüzünden birde bu hayvanları biz içerde besleyecez haram zıkkım olsun bunlara giden paralara da bunları besleyip idam getirmeyenlerede

Gülkent

13 Nisan 2019 Cumartesi 19:04

Hepsi aynı ben iyi bir dinarlıya rastlamadım hiç20 yıl oldu evleneli hayatımı zindan etti,dinarlılar benden uzak olsun aman

Ebru

13 Nisan 2019 Cumartesi 18:09

Bomba32 her zaman ki gibi eksik haber yapıyorsun.. 21 yaşında ki o gencecik kızın hamile olduğunu yazdın ve bir çok okur namus cinayeti dedi kızı suçladı belki de.. Yazsanıza o pislik katilin yıllardır iki kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğunu, bu durumu anne babasına anlatınca ikisini de öldürdüğünü.. Adalet yerini bulamayacak ama eminim bu yaratık içeride hak ettiğini bulacak......................

Vatandaş

13 Nisan 2019 Cumartesi 17:18

Namus cinayeti galiba çok yazık acı bir olay

Vatandaş

13 Nisan 2019 Cumartesi 17:17

Namus cinayeti galiba çok yazık acı bir olay

Aslan

13 Nisan 2019 Cumartesi 17:09

Kendilerini vurdurtanlar genellikle haksız taraftır

Ah Hayat

13 Nisan 2019 Cumartesi 15:47

İyilerini Tenzih Ederim İncitmekte İtina Ederim, Fakat Burası Dinar Kedi Köpek Yüzünden Bile İnsan Öldürürler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR