29 Mart 2024 Cuma

İHALELER ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR

Kamu Hastaneler Birliği Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Karagöz, ise Kamu Hastaneler Birliği olarak çok büyük ihaleler gerçekleştirdiklerini, fakat tüm ihalelerin şeffaf bir şekilde yaptıklarını söyledi.

Isparta

Karagöz, "Mali Hizmetler olarak 2014'de 3 milyon 50 bin TL para harcadık. Bu yılın başından itibaren 1 Milyon Lira yatırım yaptık. Yıl sonuna kadar 3 milyon liralık tıbbi cihazda bir yatırım yapacağız. Bunun yanından Yalvaç, Şarkikaraağaç, Eğirdir ve Isparta devlet Hastanelerinde bir takım inşaat çalışmaları yapacağız. Daha sonra Mali Hizmetler olarak yılda 40-70 arasında ihale yapmaktayız. Çok büyük ihaleler. Bu zamana kadar hakkımızda rekabetin engellendiği yönünde hiç bir şikayet olmamıştır. Yapılan şikayetlerde de haksız bulunmadık. Merkezi satın almada çalışan tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vitrin

31 Temmuz 2015 Cuma 17:19

Epeydir Tribünler boş kalmıştı.Biraz hareket ve canlılık lazım.

sağlıkçıı

31 Temmuz 2015 Cuma 11:46

Şeffafsınız dürüstsünüz devleti zarara uğratmamaya çılışıyorsunz bütün bunlara tamam.peki personelin sırtına basarak yükselen ve sonra türkiyede 2.oldukbilmem bölgede birinci olduk reklamı yapan yöneticilerinize de söyleyin gelirleri adil dağıtsınlar.hastaneler şirket değil kamu hizmeti yapıyoruz kamu para kazanmak kıstas olursa tabiki ısparta1. bile olabilir .nasıl olsa maaş dışında para ödenmiyor nöbet ücreti fazla çalışma icap nöbetlerinin yerine kırk takla atarak izin kullandırıyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR