29 Mart 2024 Cuma

İÇ İŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN BÜYÜK DESTEK

İÇ İŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN BÜYÜK DESTEK

Isparta

TÜRKİYE'DE uyuşturucuya savaş açan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Isparta'da yapımı devam eden ve bu ay içerisinde açılacak olan "Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi" projesini duyunca destek olmak için ödenek talimatı verdi.

Projeyi ortaya koyan ve emeği geçen herkese teşekkür eden İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, merkezin yapımına destek için ödenek aktardı. Öte yandan rehabilitasyon merkezinin yapımı hızla sürüyor. Çok kısa bir süre sonra açılacak olan merkez Türkiye'de bir ilk olmuş olacak.

UYUŞTURUCU SATICILARINA SAVAŞ AÇMIŞTI

İçişleri Bakanı Soylu, uyuşturucu satıcılarına karşı ise; "Uyuşturucu satıcısını gören güvenlik görevlisi ne yaparsa yapsın sorumluluğu bana ait. Uyuşturucu satıcısının ayağını kırmayan polis görevini yapmamış demektir" diyerek büyük bir gözdağı vermiş. Ve kamuoyundan da tam destek almıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞ

12 Temmuz 2018 Perşembe 12:44

BAŞKA İLLERDE BU KONUYU BU KADAR ÖNEMSEYEN NE SİVİL TOPLUM KURULUŞU NEDE BÜROKRAT YOK VALİ SİYLE ÖZEL İDARESİYLE EMNİYETİYLE DAİRE MÜDÜRLERİYLE KOMPLE ÖNEMSEDİĞİ İÇİN BU KADAR GÜNDEMDE YOKSA DİĞER İLLERDE MASUM DEĞİL BU PİSLİK TÜM TÜRKİYEYİ SARMIŞ DURUMDA ALLAH EVLATLARIMIZA HİDAYET VERSİN

Haşim kaynar

11 Temmuz 2018 Çarşamba 23:02

Çünkü ISPARTA uyuşturucuda level atladı.

Öz Ispartalı

11 Temmuz 2018 Çarşamba 17:32

Alkolü ağzına dahi sürmeyen biri olarak söylüyorum ki; uyuşturucuyla mücadele için alkolden alınan vergi düşürülsün. Sonuçta devlet denetiminden geçerek üretiliyor ve adresi vergi levhası belli olan tekel bayiler tarafından satılıyor. Uyuşturucu gibi içinde binbir türlü kimyasallar yok, bağımlılık olayı uyuşturucuya göre yok denecek kadar az. Öte yandan yaş sınırı var. Düzenli denetlersen yaş sınırına da herkes uyar. Maalesef ki bağımlılar içkiye 100 lira vermektense 20 liraya uyuşturucu alıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR