20 Nisan 2024 Cumartesi

HÜSEYİN UÇMAN'DAN AÇIKLAMA

HÜSEYİN UÇMAN'DAN AÇIKLAMA

Isparta

Başından beri MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanında duran ve hiç ayrılmayan, partisinin ilçe kongrelerinde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken, parti içerisindeki değişimcilere sert eleştirilerde bulunmasıyla gündeme gelen, Mililiyetçi Hareket Partisi'nin her kademesinde görev alan MHP Isparta Büyük Kurul Delegesi Hüseyin Uçman sosyal medya hesabı Facebook’tan bir mesaj paylaştı.

İşte Hüseyin Uçman'ın Facebook paylaşımı: “Her daim milletimizin bekasını düşünen çok kıymetli Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 17 Nisan 2018 TBMM grubunda yapmış olduğu çağrısıyla ülkemiz tarihi bir an yaşadı. Ve seçimler 24 Haziran’da yapılmasına karar verilmiştir” dedi.

Uçman: “Bir yanda FETÖ’ nün sinsi casusları çevremizi sarmış kollarken, diğer yanda kızıl teröristlerle açıkça işbirliği yapmaktan çekinmeyen nifak odakları salyalarını akıtırken Sayın Genel Başkanımız, önümüzdeki sisli sürece fark ederek, bu sürecin kolayca atlatılması için çözüm yolu olarak seçimleri öne almak istemiştir. Tercih milletindir. Bu karar Türk milletinin lehinedir. Bilge Liderimiz giderek çevremizi saran düşman ahtapotların oluşturmaya çalışacağı risk ve tehlikeli yolu Türk milletinin lehine çevirmek, Türkiye için bir avantaja dönüştürmek siyasetini benimseyerek, sorumluluk sahibi bir lider bilinciyle milli vicdanların sesini duymuş,  sorumluluk ve görevden kaçmamış ve seçimlerin erkene alınması için ilk meşaleyi yakmıştır. Haydi ülküdaşlarım, Türkiye çok cepheden saldırı ve kuşatmaya uğramışken el ele verelim. Demokrasinin imkanları içerisinde meşru yolları kullanarak bu kuşatmayı yok edelim ve Türkiye’nin geçtiği bu dar boğazda rahat bir nefes alması için üzerine düşen sorumlulukları kenetlenelim. Büyük Türkiye’ye giden yola koyulalım. Ülkücüler birlik olduğu müddetçe ülkemizin halledemeyeceği mesele yoktur. Milletin iradesini yok sayan, onlara şaşı gözle bakanları sandığa gömelim.  Artık söz milletindir, karar milletindir, gelecek milletindir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusuyla  “Yenikapı Ruhu”yla hareket ederek “Türk milletinin ruh kökünden parlayarak doğan “Cumhur İttifakı”na bağlı kalacağız ve bütün ülküdaşlar Türk milletiyle birlik içinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak destekleyeceğiz. 24 Haziran Pazar günü vatan coğrafyasında Türk milletinin bu puslu havadan, ekonomik ambargodan kurtuluşunu göreceğiz. Bu seçimle birlikte ekonomiyle alakalı belirsizlikleri ortadan kaldıracaktır.   Aynı zamanda da “Cumhur”un dirilişini, Cumhuriyet’in yeniden doğruluşunu göreceğiz. Seçim kararı milletimize ülkemize, demokrasimize hayırlı olsun! Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!"

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

20 Nisan 2018 Cuma 10:47

Meyve veren ağaç taşlanırmış, uçman bey, dik durdu, rüzgar gülleri ne yaptı?

ihsan

19 Nisan 2018 Perşembe 13:05

Bu yazıdan sonra mevki makamında değişiklik oldumu Başın göğe erdimi çevren genişledimi halini hatırını soran sayısı arttımı ne bileyim cebine 3 kuruş fazla para geçtimi Bu kadar kotu siyaset olmaz yahu bunların hiçbirinde değişiklik olmadı ise sana diyeceğim şey Komşu, komşu! Huuu!..Oğlun geldi mi?- Geldi.- Ne getirdi?- İnci boncuk.- Kime kime?- Sana bana.- Daha kime?- Kara kediye.- Kara kedi nerde?- Ağaca çıktı.- Ağaç nerde?- Balta kesti.- Balta nerde?- Suya düştü.- Su nerde?-

destek

19 Nisan 2018 Perşembe 12:53

mhp'li değilim. sn uçman'ı da tanımam. ama yıllardır gördüğüm çizgisinden sapmadı, diğerleri gibi rüzgara kapılıp başka yere de geçmedi, aday gösterilmeyince de ağlayıp başka partiye geçmedi, helal olsun. bence kesinlikle ilk sıradan adaylığı hak ediyor.

AHMET DOĞRUER

19 Nisan 2018 Perşembe 10:44

ISPARTALI

Halk

19 Nisan 2018 Perşembe 08:12

Halkın yanında dur hüseyin abi yeter:) eee vekili biz seçmiyoz. Tabi. Biz seçsek halkın yanında dururdun

Ramiz

19 Nisan 2018 Perşembe 07:16

UÇMAN..BAHÇELİYLE BİR GÖRÜNTÜ VERMİŞ..FİKİR YAPICI AĞABEY ROLLERİNE GİRMİŞ.. HERKES HADDİNİ BİLMELİ

Sabit

19 Nisan 2018 Perşembe 07:11

Eğer siyaset bu tür adamlara kalmışsa vay bu milletin haline

Vatandaş cuma

19 Nisan 2018 Perşembe 06:27

Vekilimiz uçmandır , genel başkanımız kimin. R olduğunu iyi biliyor. Süreci çok iyi ****iz etti . Ablacılar onlar iyi bilir kendini gözden Düştü. İtaat edin beyler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR