15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta'da kazada trafik polisi şehit oldu

Isparta'da kazada trafik polisi şehit oldu

Isparta

Isparta’da seyir halindeki otomobilde önce radar uygulamasında görevli trafik polisi memuru 51 yaşındaki Yonuz Turan’a ardından trafik aracına çarptı. Kazada polis memuru şehit olurken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza 07.30 sıralarında Isparta-Eğirdir karayolunun 3. Kilometresinde meydana geldi. Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda görevli askeri personel İ.A. yönetimindeki otomobil, yolda radar uygulaması hazırlığı yapan Isparta Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yonuz Turan’a ardından trafik aracına çarptı. Kazada polis memuru Turan ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan trafik polisi memuru Yonuz Turan, kaldırıldığı Isparta Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Öte yandan otomobil sürücüsü İ.A. ile aynı araçta bulunan 3 yolcu da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazada şehit olan Yonuz Turan’ın Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçesi nüfusuna kayıtlı, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erdoğan Altı(EA mimarlık)

30 Nisan 2024 Salı 15:32

Mekanı cennet olsun. Allahım geride kalanlara sabır versin.

MERT

30 Nisan 2024 Salı 14:57

yollara radar koyma işini artık bırakmalı emniyet.. ortalama hız takibi yaparsın olur biter. yazık yahu.

İmdat

29 Nisan 2024 Pazartesi 20:02

Burada insanlıktan çıkıp yorum yapanlar sizin insanlığınız vatan sevginiz ceza yazılana kadarmış sizinle aynı havayı solumak tiksindirici, bir arkadaşımız şehit oldu sizin yazdığınız yorumları ailesi yakını sevenleri okumayacak elleri kolları bağlı kalacakmı sandınız iyi bir insandı görevini dört dörtlük yapardı Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.

C*

29 Nisan 2024 Pazartesi 16:50

m.k ve radar nicli varlıklar Ip adresleriniz belli yarın görürsünüz yazık lan size yazık

Şehitler Ölmez...

29 Nisan 2024 Pazartesi 15:54

Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun şehidimizin. Gelelim M.k rumuzlu vatandaşımıza; değerli kardeşim iki bira içenlere ceza kesmek falan demişsin genelde alkol alan insanlar normalden daha çok kendini güvenli hisseder. Alkol alıyorsan direksiyona oturmayacaksın. Kendi canını bırak başkalarının canınada kastediyorsun. Senin özgürlük diye bahsettiğin bazı şeyler benim canımı, malımı kastediyorsa bu özgürlük değildir. Alkolü aldıysan yaya yürüyerek eve gideceksin, yada bir taksiye bineceksin.

Radar

29 Nisan 2024 Pazartesi 15:09

M.K. nıckli arkadaş yerden göğe kadar haklı.

Hacı

29 Nisan 2024 Pazartesi 15:06

Allah rahmet eylesin

Tevfik Fikret AKAR

29 Nisan 2024 Pazartesi 14:01

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...Çok üzücü bir olay.. Ailesine ve yakınlarına,tüm emniyet teşkilatına başsağlığı, ecir,sabır diliyorum..

Misafir

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:57

Her görüşü de onaylamayın nerdeyse trafik polisini suçlu çıkaracaklar

N.Y

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:50

Rahman rahmetiyle muamele etsin inşallah mekanı cennet olsun, ailesine ve emniyet teşkilatına sabırlar diliyorum

İşci

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:47

Allah rahmet eylesin, acilen aracla radar uygulamasi kalkmalidir, gordugum kadariyla heryer ama heryerde eds kameralari mevcut hiz yapan dikkat etmeyen kamera diregine carpar, artik manuel duba koy manuel radar pusu kur boyle seylere gerek yok, teknoloji gelisti eds ler aktif olmali canlarimiz cok onemli dikkate alinir insallah

QMk

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:36

M k rumuzlu müsvette inşallah iki bira içen biri de sana çarpar yok olur giderdsin

Zeki

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:17

M k rumuzlu yorumcu, iki bira içen kaza yapıyor, anlaşılan ayyaşın tekisin. Bir Allah rahmet eylesin dersin. Densiz adam. Kanunlar senin gibi kanun tanımazlar için konulmuştur. Polisimize Allah rahmet eylesin

Hasan

29 Nisan 2024 Pazartesi 12:01

Allah Rahmet Eylesin...

cbbbbbb

29 Nisan 2024 Pazartesi 11:40

kurallar herkes için var maalesef polisler askerler hakim ve savcılar biz istediğimiz kadar sürat yaparız trafik kurallarını ihlal ederiz ceza yazılacak olursa çıkarır kimliği gösteririz cezayı iptal ettiririz düşüncesindeler.

Sengetli

29 Nisan 2024 Pazartesi 11:02

Allah rahmet eylesin inşallah. Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Radarı kaldırın.

29 Nisan 2024 Pazartesi 10:56

Sabah saatlerinde radar uygulaması yüzünden hayattan kopardınız.Sabah işine giden personele yazık değilmi.Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin.

29 Nisan 2024 Pazartesi 09:44

Rezalet puanım 10/10. Polis arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Hem polise hem de trafik aracına çarpmak...

Vatandaş

29 Nisan 2024 Pazartesi 09:39

Eğirdireeğitim için gelen askerlerin çoğu maalesef arabalari ile tehlike saçıyor. Mahalle aralarında daracık sokaklarda hızlı gidiyor ve arabalarini rastgele park edip gidiyorlar. Bir hafta araba yerinden kaldırılmiyor. Geçen yıl çıkan bir yangında asker arabalarından sokağa itfaiye giremedi. Bugün de bu acı olay yaşandı. Son dakika askeriyeye gireceğiz diye çok hız yapıyorlar. Eğer bu eğitime gelen askerler uyarilmaz ve tedbir alınmaz ise kötü olaylar yaşanmaya devam edebilir. Allah rahmet eyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR