19 Mart 2024 Salı

HIZLA HEDEFE DOĞRU

HIZLA HEDEFE DOĞRU

Isparta

Köy grup yollarında Mayıs ayında başlayan sıcak asfalt çalışmalarına Aksu ve Şarkikaraağaç ilçelerinde devam ediliyor.

Vali Şehmus Günaydın İl Özel İdaresi ekiplerince Şarkikaraağaç ilçesi Fele köyünde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

205 Km’lik sıcak asfalt hedeflerine çok yakın bir zamanda ulaşacaklarını belirten Vali Günaydın çalışmalara katkı veren herkese teşekkür ederek, birçok kişinin gerçekleşemez dediği sonuca ulaşmalarına çok az bir süre kaldığını söyledi.

“2018 HEDEFİ 210 KM”

Vali Günaydın yaptığı açıklamada “205 Km’lik sıcak asfalt hedefi 15-20 gün içinde tamamlanacak. Şu ana kadar 170 Km tamamlanmış durumda geri kalan 35 Km’nin de tamamlanabilmesi için arkadaşlarımız büyük bir gayret içerisinde. Bu bir ekip işi hedefimizi belirlerken Milletvekillerimiz, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerimiz, Özel İdaremiz ve muhtarlarımızla birlikte yola çıktık ve Ispartalı hemşehrilerimizin arzuladığı çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık. 2018 yılı içinde 210 Km’lik bir hedef koyduk. Bunu gerçekleştirdiğimiz zamanda Isparta’daki tüm köy grup yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız.” dedi.

“EKONOMİK CANLILIK YAŞANACAK”

Konuşmasında ayrıca sıcak asfaltın birçok faydası olduğunun altını çizen Vali Günaydın konforlu bir ulaşımın yanı sıra meyve bahçelerinin zarar görmemesi içinde sıcak asfaltın önemli olduğunu söyleyerek sıcak asfaltın köylere ulaşımı kolaylaştırması sonucunda Isparta ekonomisine büyük katkı sağlanacağını aktardı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mahalle sakini

02 Kasım 2017 Perşembe 16:12

Sayin valim yedisehitler de evlerin içindeki gazinoya lütfen care bulun.saygilar

Ali

01 Kasım 2017 Çarşamba 22:51

Belediye başkanı adayı vekilim S.S.Bilgiç olursa Kesin kazanır.

İlker ibrahim KÖSE

01 Kasım 2017 Çarşamba 18:29

Sayin Valim merkezde şu meşhur KOLÇELİK KAVSAGINADA bi çözüm bulabilirmisiniz. Basarlarinizin devamını dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR