25 Nisan 2024 Perşembe

HIZIROĞULLARI ŞARKÜTERİ VE KAHVALTI SARAYI AÇILDI

HIZIROĞULLARI ŞARKÜTERİ VE KAHVALTI SARAYI AÇILDI

Isparta

Isparta Hızıroğulları Grup Şarküteri ve Kahvaltı Sarayı dün saat 14:00’de Eski Sümerbank Caddesi üzerinde açıldı. Yüzlerce davetlinin katıldığı açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Isparta Hızıroğulları Grup Şarküteri ve Kahvaltı Sarayı,görkemli bir törenle açıldı.  İşadamları Şahin Kayaoğlu ve Murat Uçkol tarafından hizmete açılan Şarküteri ve Kahvaltı Sarayı’ndaki tüm ürünlerin doğal olduğu belirtildi. Hızıroğulları Grup, şehre doğallık getirecek bir hizmete daha imza attı. Hızıroğulları Grup Şarküteri ve Kahvaltı Sarayının açılış törenine Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Gazeteci Tarkan Çetin, Nokta Gazetesi Sahibi Mustafa Baş, Baysallar yönetim kurulu başkanı Ali Baysal'ı, İş adamları, Bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.Dualar ve kurban kesimi sonrası açılışı yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni iş yerinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrası şarküteriyi gezen Başkan Günaydın ve davetliler doğallık karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.  

ŞARKÜTERİ VE KAHVALTI SARAYI BERABERİNDE BİRÇOK YENİLİĞE DE İMZA ATIYOR

Günümüzde artan gıda terörüne karşı tüm vatandaşları uyaran işyeri sahipleri Şahin Kayaoğlu ve Murat Uçkol, gıda da doğallığa dikkat çektiler. Aradığınız bütün yöresel ürünleri doğallığıyla birlikte iş yerlerinde bulabileceğinizi belirten Kayaoğlu ve Uçkol , Çelebiler Mahallesi Eski Sümerbank Caddesi’ndeki Hızıroğulları Grup Şarküteri ve Kahvaltı Sarayı’na davet etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat Üçkol

02 Ekim 2016 Pazar 01:13

Adresimiz Yeni nufus mudurlugune 50m.kargocularin oldugu cadde uzeri.Fiyatlar oldukca hesapli ve dogal urunlerin piyasalarinin altinda.Tadina ve keyfine varan tekrar tekrar aliyor.Afiyet bal kaymak olsun

Hazal

01 Ekim 2016 Cumartesi 15:08

Adresi acikca yazilmamis nasil bulucaz fiyatlari nasil acaba

Vatandas

30 Eylül 2016 Cuma 22:17

Gunumuzde GDO lu urunlerden toplumun kurtarilmasi adina cok buyuk bir adim atilmis.Murat kardesime Allah yol acikligi versin.Tum halkimiz buraya eminim sahip cikacaktir..hayirli isler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR