24 Nisan 2024 Çarşamba

HIZIRBEY ORTAOKULU’NDAN FARKLI BİR PROJE DAHA

Hızırbey Ortaokulu farklı bir projeye daha imza attı.

Isparta

Hızırbey Ortaokulu Müdürü Tevfik Akar açıklamasında: ​Bilindiği gibi modern yaşamda birçok şey gibi yeme içme ihtiyacı da hızlı bir şekilde giderilmektedir. Bu yüzden hızlı yaşamın ve tüketimin bir parçası olarak gelişmiş ülkelerde “FAST FOOD” diye bir kavram ortaya çıkmıştır. ​Bu noktadan hareketle Hızırbey Ortaokulu olarak hızlı yaşama ayak uydurmak amacıyla “FAST BOOK” Projesini ortaya koyduk. Bu projedeki temel düşüncemiz yeterince okuma alışkanlığı kazanmamış olan ve kısa sürede hızlı yeme içme ihtiyacını gidermeye çalışan öğrencilerimize yararlanabilecekleri pratik bir okuma alanı oluşturmaktır. Bu sayede kısa zaman aralıklarında bile zamanın dolu dolu geçmesi mümkün olacaktır. Proje kapsamında Okulumuz kantininde yeme içme ihtiyacını teneffüste veya öğle arasında gideren öğrenci bu kısa süre içerisinde FACE BOOK KÖŞESİNDEN ilgisini çeken kısa yazıyı alıp okuyarak zamanını değerlendirecektir.

​Proje kapsamında kantinde oluşturulan “FAST BOOK” köşesine başta İngilizce ve Türkçe olmak üzere tüm derslerden bilgilendirici, öğretici, ilginç ve öğüt verici kısa yazılar koyduk. Bu köşemiz zaman içerisinde sürekli olarak zenginleştirilerek güncellenecektir.

​Hızırbey Ortaokulu olarak sürekli yenilenebilen, ilgi çekici ve seviyeye uygun olan bu projenin verimli olacağını ve amacına ulaşacağını düşünüyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

16 Ekim 2017 Pazartesi 19:57

Helal olsun. Milli egitimin boyle hocalara ihtiyaci var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR