01 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’da kaçak içki operasyonu

Isparta’da kaçak içki operasyonu

Isparta

ISPARTA’DA düzenlenen operasyonda 211 litre kaçak içki ve 62 sahte bandrol ele geçirildi. 

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, çevre illerden Isparta’ya kaçak alkol getirilerek satışı yapılacağı ihbarı üzerine operasyon başlattı. 
Gönen ve Eğirdir ilçelerinde yapılan operasyonlarda çeşitli markalarda 155 litre bandrolsüz viski, 56 litre bandrolsüz yeni rakı olmak üzere toplam 211 litre kaçak içki ve 62 sahte bandrol ele geçirildi. 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak, ele geçirilen içkilere ve bandrollere el konuldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

IRKÇILAR KUDURMUŞTUR

18 Nisan 2024 Perşembe 18:22

evet hep başkalerı HAİN MİSAL DİYORLARKİ: KAÇAK ELETRİK KULANANLAR VATAN HAİNİDİR,VERĞİ VERMEYEN VATAN HAİNİDİR.bende AYNIĞÖRÜŞTEYİM ,VERĞİ VERMEYEN ,KAÇAK KUYU KAZANLAR PLAKASIZ ARAÇ KULANANLAR nedir ACABA .bu kaçak işleri yapanlar zan edersem .hep yabancılardır .suçlu hep yabancıdırlar. RABBİM SİZİ cehenneme sahip etsin halen akılanmadınız IRKÇILIĞINIZ İLE BOĞULUN.

abdul

18 Nisan 2024 Perşembe 15:10

Komutan denen zavallı, insanlar hep senin gibi mi düşünmek ve inanmak zorunda, bu yorumunu senin zırcahil embesilliğine bağlıyoruz. İnsanları kaçakçılığı iten tek neden ederinin üstünde satılmasıdır. Bunu sağlayan da sayın yöteminizdir.

KOMUTAN, yorumcusuna

18 Nisan 2024 Perşembe 13:47

Şişeleri yapanlara değil insanları buna yapamaya zorlayanlara monte edelim.diyecek yüreğininiz yok halkı suçlamak kolayınıza geliyor dimi keşke içenler kadar dürüst olsaydınız haa bu arada laf çakacaksan Ben içmiyorum

komutan

18 Nisan 2024 Perşembe 12:50

Şişeleri arkadaşlara monte edelim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR