29 Mart 2024 Cuma

HİÇ KİMSE BANA 'KAVGACI' DİYEMEZ, DEREBOĞAZI'NDA YANLIŞ ANLAŞILDIM

AK Parti listesinde yine 2.sırada milletvekili adayı gösterilen Recep Özel, 2011'de verdiği sözü tuttuğunun altını çizdi.Dereboğazı açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirten Özel, "endemik bitkiler' sözünü Demirel söylemiş, ben alıntı yaptım" dedi.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kendisindeki 2002-2007 ile 2011-2015 arasındaki farklılığın herkes tarafından görüldüğünü ve anlaşıldığını söyledi. Kimsenin kendisiiçin 'kavgacı' diyemeceğinin altını çizen Özel, Dereboğazı Yolu konusunda yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını söyledi.

 

Akdeniz Genel Yayın Yönetmeni Soner Toros'a konuşan Milletvekili Özel, 7 Haziran seçimleri için kendisi açısından ortaya çıkacak her 2 senaryoya da hazırlıklı olduğunu söyledi. Özel, şöyle konuştu:

 

OLMAZSA OLMAZIMIZ DEĞİL

 

Milletvekilliği bizim olmazsa olmazımız değildir. Bu şerefligörevi herkesin 2 dönem yapmak isteyip de bu görevi yaptık. 'Başka alanlarda dasiyasetimizi yaparız' diyorduk. Ama aday adayı olduk daha sonra adımızı listeye gördük bunun için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bu partinin bizi bu noktaya getirdi ondan dolayı partiye, liderimize sadakatimiz, hizmetimiz daha fazlaönemseyip borcumuzu ödemeliyiz.

 

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

 

Bu dönemn bizim vazifelerimiz de artıyor. Neden? Çok azkişiye nasip olan bir şeyi yapıyorsun bunun sana yüklemiş olduğu bir vebal var. Bunun için çok çalışmalıyız, fazlasıyla en uç noktada yapmalıyız. Bir öncek idönemden daha farklı olacağını söyleyebilirim.

 

OLSAK DA OLMASAK DA

 

NETİCESİ BENİM İÇİN HAYIR

 

Ben baştan söyledim ümitle ümitsizlik arasında gitmek gelmekinsana bir takım şeyler yaşatabiliyor ama olsak da, olmasak da...İkisi de bizimiçin neticede hayır. Ben milletvekilliğinin onurunu şerefini yaşadım. Ben listedışı da kaldım listeye de girdim. İkisinin de duygusunu yaşadım. 41 tane adayadayımız vardı bizim. Tabi birileri olmayacak birileri olacak. Ondan dolayıbaştan beri Recep Özel var-yok, ben bugüne kadar buna hiç cevap vermedim.'Nasip' dedim."

 

2011 genel seçimlerine girerken Isparta halkına verdiği sözütuttuğunu belirten Özel, "Siz beni 2002- 2007 arasında da tanıyorsunuz.2011 2015 arasında da bu farkı siz söyleyin. Bir de partim için meclis çatısıaltında çok güzel işler yaptığımı düşünüyorum. Farklılığımı orda da gösterdim.Bu dönemde Isparta’nın en temel sorunlarına onları neticelendirmeninmücadelesini yapacağım. Bu dönemde biriyle bozuştumuzu, kavga ettiğimizi hiçkimse diyemez. Dereboğazı bir kavga değil o siyasetin doğası gereği. Kavgadeğil. Ben orda klişe anlamında bir söz söyledim" dedi.

 

DEREBOĞAZI 2015'DE

 

İHALE EDİLECEK

 

Dereboğazı yolu konusundaki açıklamalarının yanlışanlaşıldığını belirten Özel, şöyle devam etti:

 

"Mesela bir konuda yanlış anlaşılma oldu. Endemik türlafı benim değil. Süleyman Demirel’e 'Dereboğazı ne olacak' diye soruyorlar oböyle söylüyor. 'Orada çalışma yapmak doğru değil endemik türler var' diyor. Okonuşmalardan aldığım bir pasajdır. 2015 yılı içerisinde buranın yapım ihalesiyapılacak. Zaten biliyorsunuz proje ihalesi yapıldı. Nerelerde viyadük, nerelerde tünel olacağı belli oldu. En öncelikli yapılması gereken yollar arasında girdi.Biliyorsunuz bakanımız Antalya milletvekili adayı oldu."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DOĞRUCU

17 Nisan 2015 Cuma 22:58

vekilim nerde bir suratsız varsa hep etrafınızı kapaatmış onun çin etrafınıza dikkat edin

MÜBAREK İNSAN

17 Nisan 2015 Cuma 15:50

Sayın vekilim sizleri çoktan tanıyoruz. Siz özünde iyi bir insansınız. Fakat etrafınızda ki insanları iyi tanıyın. Kim diye sormayın Öğrenmesi çok basit. Vekilliğiniz de kimler var. Ara verdiğiniz de kimler kayboldu. Tekrar nasip ettiğin de kimler etrafınız da peydah oldu. Onlar işte. Onlara itibar etmeyin. Allah tekrar nasip etti. Lütfen iyi çalışın. Fakirlere, zayıflara yardım edin. Milletin hayır dualarını alın. Yüce Rabbim sizi doğru yoldan ayırmasın.

kamil

17 Nisan 2015 Cuma 14:53

Dava için,vatan,millet, din için doğrular adına kavga edilsin yeterki.Ama malesef nefis için makam ve koltuklar için kavga ediliyor.uğruna kavga ettikleriniz Allah için değiyorsa vicdanınıza sorun.O zaman diyecek söz yok.Ama dışardan öyle görülmüyor

Muallim

17 Nisan 2015 Cuma 11:48

Niyet hayır, akibet hayırlı olur inşallah. Allah güzel işlerde çalışmayı nasip etsin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR