16 Nisan 2024 Salı

HERKES VEKİL OLABİLİR AMA USTAYI BULMAK ÖNEMLİ

Tekin Bayram AK Parti’den milletvekili aday adayı olup olmaması konusunda halkla ve muhtarlarla istiarede bulundu. Yoğurt Pazarında bulunan Şehir Lokalinde kalabalık bir grupla toplantı yapan Belediye eski başkanı Tekin Bayram’a yaklaşık 300 kişilik grup hep bir ağızdan ‘Olmak Zorundasın’ diyerek vize verdi.

Isparta

ARTIK DİDİŞMEYİ BIRAKMAK ZORUNDAYIZ

Bayram, çağrısına uyarak toplantıya gelen herkese teşekkürederek başladığı konuşmasında önemli mesajlar verdi. Yalvaç’ın yıllardır siyasibir didişme içerisinde olduğunu ve bu anlamsız kavga yüzünden memleketin çokşeyler kaybettiğine değinerek, ‘Artık oturup aklımıza başımıza almanın zamanıgelmiştir. Bu kör dövüşünden memleket zarar görürken kimsenin eline bir şey geçmemektedir. Yalvaç Türkiye’ye örnek bir şehirdir. Böyle olduğu halde hakettiği yerde değildir. Memleketin parçalanmasından büyük kayıplar yaşıyoruz’dedi.

BURADAKİ KAVGADAN NEMALANMAK İSTEYENLERE İZİN VERMEYELİM

Yalvaç’ta sürekli bir kaosun olmasını isteyenler olduğunuileri süren Bayram, ‘Bu tesadüf değil, bilinçli yapılan bir olaydır. Yalvaç’taiç huzursuzluk, kavga, anlaşmazlık olursa bundan faydalanmayı umanlar vardır.Bizler birbirimizle didişirken onlar rahatça işlerini yürütecek, yatırımlarınıburadan başka yerlere kaydıracaktır.

YALVAÇ’IN KADERİ İLE OYNAYAN OĞLUM OLSA AFFETMEM

Yalvaçlının hakkı ile oynayan kaderi ile oynayan, üzerindeoyun oynayan oğlum olsa karşısında durmazsam en adi şerefsizim. Bu kim olursaolsun asla affetmem’ şeklinde konuştu.

YALVAÇ İÇİN KİMİ TERCİH EDERSENİZ BEN ARKASINDA DURMAYA SÖZVERİYORUM

Milletvekilliği konusunda ısrarcı olmadığını vurgulayanTekin Bayram, yerel seçimlerden bu yana uzaktan sadece olanları izlediğinibelirterek, ‘Yalvaç şu 4 yılda görmüştür ki, genel idareden gerekli kaynakaktarılamamış ve deyim yerinde ise öksüz bırakılmıştır. Değerli arkadaşlar,artık toparlanma ve harekete geçme zamanıdır. Bugün sizleri buraya toplamamdakigaye kendimize bir yol haritası çizmek içindir. Yalvaç’tan mutaka 1milletvekili çıkarmak zorundayız. Bunun kim olacağına sizler kararvereceksiniz. 20 Şubat’a kadar düşünün, taşının, tartışın ve deyin ki –Enhayırlı olacak Ahmet’tir, Mehmet’tir. Vallahi de billahi de sizinle beraber oarkadaşın arkasında duracağıma şeref sözü veriyorum. İlla ben olacağımdemiyorum. Sizlere şimdi soruyorum ben aday adayı olayım mı? İsteyenler lütfenellerini kaldırsınlar’ diye sordu.

Kalabalık hep bir ellerini kaldırarak ‘Olmak zorundasın. Ol,ol’ diyerek alkışladılar.

BEN AK PARTİYE HİÇ OY VERMEMİŞTİM ADAY OLUN 11 OYUM SİZİN

Toplantıya katılanlara da söz veren Tekin Bayram onlarındagörüşlerini aldı. Salonda bulunan Sücüllülü olduğu öğrenien Erol Bilgen, ‘Benbu toplantıya davet edilmedim sonradan tesadüfen geldim. Bugüne kadar AK Parti’ye hiç oy vermedim. Ama burada sizi dinledikten sonra eğer adayedilirseniz sıranızın kaç olduğu önemli değil 11 oyum var hepsi AK Partinindir’dedi.

HERKES VEKİL OLABİLİR AMA USTAYI BULMAK ÖNEMLİ

Toplantıda yer alan ve çoğunluğu köy muhtarlarından oluşan muhtarlarda söz alarak Tekin Bayram’ın milletvekili olması halinde Isparta ve Yalvaç’ın önemli hizmetler alacağını dile getirdiler. Aşağı Kaşıkara köyü eskimuhtarı ‘Milletvekili herkes olabilir ama ne kadar hizmet edeceği şüphelidir.Ben milletvekili olsam şu an mecliste bugüne kadar hiç söz almamış, hiç birşeye karışmamış 12 milletvekili olduğu tespit edilmiş inanın 13. Vekil benolurdum. Şimdi Tekin Bayram siyasette ustalaşmış hazır bir elbise gibi.Yapılacak tek şey bu elbiseyi giydirmek. Tamam herkes aday olur ama bizimbunlar içerisinde en işe yarayacak olanı bulmamızdır’ şeklinde konuştu.Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Bekmezci de Tekin Bayram’a muhtarlar olarak destek vereceklerini belirterek aday adaylığının şimdiden hayırlı olmasını diledi.

ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURACAK

Tekin Bayram toplantının sonunda AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağını belirttikten sonra tüm toplantı yakatılanlara teşekkür ederek toplantıyı tamamladı.

Tekin Bayram AK Parti’den milletvekili aday adayı olupolmaması konusunda halkla ve muhtarlarla istiarede bulundu. Yoğurt Pazarında bulunan Şehir Lokalinde kalabalık bir grupla toplantı yapan Belediye eski başkanı Tekin Bayram’a yaklaşık 300 kişilik grup hep bir ağızdan ‘Olmak Zorundasın’ diyerek vize verdi.

ARTIK DİDİŞMEYİ BIRAKMAK ZORUNDAYIZ

Bayram, çağrısına uyarak toplantıya gelen herkese teşekkürederek başladığı konuşmasında önemli mesajlar verdi. Yalvaç’ın yıllardır siyasi bir didişme içerisinde olduğunu ve bu anlamsız kavga yüzünden memleketin çok şeyler kaybettiğine değinerek, ‘Artık oturup aklımıza başımıza almanın zamanı gelmiştir. Bu kör dövüşünden memleket zarar görürken kimsenin eline bir şeygeçmemektedir. Yalvaç Türkiye’ye örnek bir şehirdir. Böyle olduğu halde hakettiği yerde değildir. Memleketin parçalanmasından büyük kayıplar yaşıyoruz’dedi.

BURADAKİ KAVGADAN NEMALANMAK İSTEYENLERE İZİN VERMEYELİM

Yalvaç’ta sürekli bir kaosun olmasını isteyenler olduğunuileri süren Bayram, ‘Bu tesadüf değil, bilinçli yapılan bir olaydır. Yalvaç’taiç huzursuzluk, kavga, anlaşmazlık olursa bundan faydalanmayı umanlar vardır.Bizler birbirimizle didişirken onlar rahatça işlerini yürütecek, yatırımlarınıburadan başka yerlere kaydıracaktır.

YALVAÇ’IN KADERİ İLE OYNAYAN OĞLUM OLSA AFFETMEM

Yalvaçlının hakkı ile oynayan kaderi ile oynayan, üzerinde oyun oynayan oğlum olsa karşısında durmazsam en adi şerefsizim. Bu kim olursa olsun asla affetmem’ şeklinde konuştu.

YALVAÇ İÇİN KİMİ TERCİH EDERSENİZ BEN ARKASINDA DURMAYA SÖZ VERİYORUM

Milletvekilliği konusunda ısrarcı olmadığını vurgulayanTekin Bayram, yerel seçimlerden bu yana uzaktan sadece olanları izlediğini belirterek, ‘Yalvaç şu 4 yılda görmüştür ki, genel idareden gerekli kaynak aktarılamamış ve deyim yerinde ise öksüz bırakılmıştır. Değerli arkadaşlar,artık toparlanma ve harekete geçme zamanıdır. Bugün sizleri buraya toplamamdakigaye kendimize bir yol haritası çizmek içindir. Yalvaç’tan mutaka 1milletvekili çıkarmak zorundayız. Bunun kim olacağına sizler kararvereceksiniz. 20 Şubat’a kadar düşünün, taşının, tartışın ve deyin ki –Enhayırlı olacak Ahmet’tir, Mehmet’tir. Vallahi de billahi de sizinle beraber oarkadaşın arkasında duracağıma şeref sözü veriyorum. İlla ben olacağım demiyorum. Sizlere şimdi soruyorum ben aday adayı olayım mı? İsteyenler lütfenellerini kaldırsınlar’ diye sordu.

Kalabalık hep bir ellerini kaldırarak ‘Olmak zorundasın. Ol,ol’ diyerek alkışladılar.

BEN AK PARTİYE HİÇ OY VERMEMİŞTİM ADAY OLUN 11 OYUM SİZİN

Toplantıya katılanlara da söz veren Tekin Bayram onlarındagörüşlerini aldı. Salonda bulunan Sücüllülü olduğu öğrenien Erol Bilgen, ‘Benbu toplantıya davet edilmedim sonradan tesadüfen geldim. Bugüne kadar AKParti’ye hiç oy vermedim. Ama burada sizi dinledikten sonra eğer aday edilirseniz sıranızın kaç olduğu önemli değil 11 oyum var hepsi AK Partinindir’dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çok doğru

20 Şubat 2015 Cuma 10:41

didişirseniz pastayı parcalar kaybedersinis telef olur.Didişmeyin arnızda paylaşin..diğer yuzde ellı avucunu kaşisin.iyasılerin vrgimle yediği yemekler aldığı nemalar BÜYÜK YAZI İLE HARAM OLSUN:

hasan

20 Şubat 2015 Cuma 10:07

Yorum yapan arkadaşlar gidin önce Yalvaç ta secim neden kaybedildiğini mevcut milletvekillerinize sorun nasıl partilerini sattılar öğrenin.sonra da cevap verin Tekin Bayram dan eden bu kadar korkuyorsunuz. Dürüst olunca yedirmez diye mi yoksa çalışkan olunca çalıştırır diye mi???? korkmayın ısparta ya lazımmmm

ısparta ak parti

20 Şubat 2015 Cuma 01:44

seni yalvac baskan secmedi isparta vekil mi eder sana kadar kalmadi bu isparta senin gitmedigin parti kalmadi ortam neyse siyaset gundemi neyse sen ordasin ispartaya adam gibi adam lazim tekin amca git isine ;)

ak partili

20 Şubat 2015 Cuma 01:25

Belediye kaybedildi vekillik temi kaybedilsin istiyosunuz...

murat sarı

19 Şubat 2015 Perşembe 14:06

SENIN MEVCUT MİLLETVEKİLLERIN ADAMA HER TÜRLÜ OYUNU OYNAR VE BELEDİYEYI KAZANIRSA GUCLENIR KARSIMIZA ÇIKAR DIYE SEÇİMİ KAYBETTIRIRSE,SEN BUNU TEKIN BAYRAM A SORAMAZSIN. O HIC OLMAZSA HERKESE YARDIMCI OLAN ADAM GIBI ADAM. ISPARTA YA HAYIRLI OLSUN

ahme 32

19 Şubat 2015 Perşembe 00:08

işin gücün yalan dolan yalvaçı kaybet belediyeyi kazanamayan adamdan vekil miolur ya:)

ispartali

18 Şubat 2015 Çarşamba 23:29

Ne tekin bayrammi sakin sakin yalvac isparta o aday olursa kaybeder cok yazik olur sade temiz aday sart.ama tekin bayram asla saksakcilara sakin aldanmayin satarlar.

fuatavni

18 Şubat 2015 Çarşamba 22:38

Yorum yapan arkadaşlar, artık bırakın bu seviyesi düşük, düşmanca sözleri. Unutmayın ki kimse sizin buradan yaptığınız yorumla karar vermez. Sizin yaptığınız kişisel düşmanlık ve memleketinize hainlik. Bu güne kadar yapılanlar ortada, hizmet veren insanlara, sizin daha topluma bir faydanız olmadığı halde boş yere saldırmayın. Isparta' nın geleceğini sizin gereksiz yorumları kurtarmaz. Gelecek için çalışmak lazım , oturduğu yerden ahkam kesmek değil...

ÖMER ÖMER

18 Şubat 2015 Çarşamba 19:26

SAYIN TEKİN BAYRAM HEMŞEHRİN SAYIN İRFAN BAKIRDA CHP ADAYI BİRİNCİ SIRA VERİLDİGİ TAKDİRDE DESDEKLEYECEGİNE ŞEREFİN ÜZERİNE YEMİN EDERMİSİN YOKSA KÖSTEKLERMİSİN

erkan vanak

18 Şubat 2015 Çarşamba 18:36

sen değil misin seçim kaybedince insanları oynatan? recep özel ve serkan çakkallıoğlu ile yola devam.s sadi bilgiç beyde istanbuldan aday.hayırlı olsun.konu mankeni adaylara sesleniyorum.akp rant partisi değildir.hizmet ve icraat partisidir...

Ahmet YÜCEL

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:46

USTALARIN USTASI OLARAK BEN VARIM AMA TEKİN BEYİDE TAKDİR EDERİM.

gülkentli

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:40

Yeter ya şu eski siyasetçiler memleketi rahat bırakın gençler varken size yer yok Türkiye eski Türkiye değil

ISPARTA LILAR

18 Şubat 2015 Çarşamba 16:11

ALLAH YARDIM CIN OLSUN BU DUYGU, SİYASETTE SENİNLE YOLA DEVAM EDECEK, EMİNİZ BAKAN OLACAK VEKİL ADAYI SENİ GÖRÜYORUZ, ISPARTANIN SİYASETCİYE, OLAN HASRETİNİ GİDERECEK TEK ADAYSIN, AK PARTİDE GÖZ ARDI ETMEYECEKTİR.BİR AK PARTİLİ OLARAK, ÇALIŞKAN ,GÜÇLÜ İKTİDARDAN İŞ KOPARAN, VEKİL ADAYI GÖRÜYORUZ, ALLAH MAHCUP ETMESİN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR