27 Nisan 2024 Cumartesi

HERKES ONUN PEŞİNDE!

HERKES ONUN PEŞİNDE!

Isparta

Burdur'da, dünyada 90 bin dolara kadar satılabildiği öne sürülen gergedan böceği bulundu.

 

Burdur'un Yaylabeli köyündeki mermer ocağında çalışan Nurullah Şahin, Latince adı 'Oryctes Nasicornis' olan gergedan böceği buldu. Daha önce internetteki haberlerden gördüğü böceğin gergedan böceği olduğu fark ettiğini belirten mermer ocağı çalışanı Şahin,vakit kaybetmeden bu böceği alarak bir kutuya koyduğunu anlattı. Yaylabeli köyündeki mermer ocağında aylık 3 bin TL maaşla çalıştığını dile getiren Şahin,bulduğu gergedan böceğini söylenildiği gibi 90 bin dolara satarak birikim yapmak istediğini söyledi. Şahin, "Böceği ocakta çalışırken, sabaha karşı saat 06.00'da falan, kendiliğinden çıktı topraktan. Gergedan böceği olduğunu biliyordum, internetten baktım, aynısı, fotoğraftan gergedan böceği olduğunu anladık" dedi.

 

Gergedan böceğinin 90 bin dolar gibi yüksek fiyatlarda koleksiyoncular tarafından alındığını bildiğini söyleyen Nurullah Şahin, "Biliyordum, internetten daha önce bakmıştım,fotoğraflarını da görmüştük. Baktığımızda aynısıydı, bizde aldık getirdik.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, satabilirim" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

08 Temmuz 2015 Çarşamba 12:19

IGDIR ORMAN VE SU BAKANLIGI YETKILILERI " BU BÖCEKLERI TOPLAYANLARRA 1000TL ila 38000TL ARASINDA CEZA VERILECEGINI ACIKLAMIS! BU GÜN MILLIYETIN HABERINDE!

.

08 Temmuz 2015 Çarşamba 08:10

3 bin tl maaşı biz bile alamıyoruz ya salın hayvanı doğanın o koleksiyoncuların keyfi yerinde olsun diye canınamı kast edilecek

habere bak

07 Temmuz 2015 Salı 14:24

yoktur kardeşim öyle bir şey seni gazlamışlar ne bu ya saat başı küçük altın mı yumurtluyor yazmışlar birde herkes peşinde diye millet bu devirde ekmeğinin peşinde

vatandas

07 Temmuz 2015 Salı 14:21

BILDIGIMIZ KADARIYLA ZATEN BU BÖCEKLERIN VE DOGAL ZENGINLIKLERIN ALINIP SATILMASI YASAK; YETKILILER NEREDEEEEE?

ıspartalı

07 Temmuz 2015 Salı 14:02

aylık 3000 tl??? adamım seni paraya ihtiyacın olduğunu sanmıyorum yazık böcağe salıver gitsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR