25 Nisan 2024 Perşembe

Herkes Araba Alıp Satamayacak

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, otomobil ticaretini tanımlayıcı yasanın çıkmasıyla birlikte artık herkesin otomobil satamayacağını söyledi.

Isparta

 

Motorlu Araç SatıcılarıFederasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, otomobil ticaretini tanımlayıcıyasanın çıkmasıyla birlikte artık herkesin otomobil satamayacağını söyledi.

 

ISPARTA Oto Galecileri veOtomotivciler Derneği Genel Kurulu’na katılan MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç,otomobil ticaretinin tanımlanması ile ilgili çalışmalarının sonuç verdiğinisöyledi.

Yeni yasa ile birlikteartık her önüne gelenin araç satamayacağını ifade eden Erkoç, “Rent a Car’cılıkyapan da araba alıp satıyordu.

Polisi, öğretmeni herkesaraba alıp satıyordu. İnşallah bundan sonra bu mesleği adam gibi yapan insanlarbu geçen kanun teklifi ile beraber daha ciddi boyutlara gelerek işlerini dahadüzenli yapma imkânı bulacak. Bu güzel bir müjde bizler için” dedi. 

MESLEK DAHA KALİTELİOLUYOR

Çıkan yasa ile birlikteuygulanacak yaptırımların galericilik mesleğini daha kaliteli hale getireceğinisavunan MASFED Genel Başkanı Erkoç, hem tüketicinin korunacağını hem de esnafındaha fazla kazanacağını ifade etti.

Aydın Erkoç konuya ilişkinşöyle konuştu: “Uygulanacak bir takım yaptırımlarla birlikte mesleğimiz dahakaliteli hale geliyor. Bir ara korsan taksiler vardı.

 Büyükşehirlerde bunlar daha fazlaydı. Bununönüne geçildi. Şimdi bizde korsan galericilerin önüne geçeceğiz. Mesleğimizdaha kaliteli hale geliyor. Bunun yanında tüketici de korunuyor.”

SATILAN ARAÇLARA BİR YILGARANTİ

Satılan araçlara bir yılda garanti verileceğini de vurgulayan MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, sigortaşirketleri ile konuya ilişkin görüşmeler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Isparta Oto Galecileri ve Otomotivciler Derneği Genel Kurulunda ise  

Başkan Yalçın Baysan oldu  




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

haber diye yapmışlar

02 Şubat 2015 Pazartesi 09:11

türkiyede bulunan 170 binin üzerinde dernek oda konfederasyon kooperatif gibi kurumlar bulunmaktadır. hepsi kendini büyük göstermek için böyle haberler yaptırmaktadır. isteyen malını istediği gibi satar. bunların kendi aralarında aldıkları karar kimseyi bağlamaz. isteyen aracını istediği gibi satarda alırda. internet üzerinde zaten istediğiniz aracı buluyorsunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR