25 Nisan 2024 Perşembe

HER ZAMAN ZİRVENİN SAHİBİ!

ÖZEL ERTUĞRULBEY BÜYÜK BAŞARI ORTAOKULU İLK YILINDA ZİRVEDE

Isparta

Isparta’da eğitimcilikte; gelecek yıl otuzuncu yaşını kutlayacak olan Büyük Başarı Eğitim Kurumları, yıllardır dershanecilikte sürdürdüğü başarısını,bu sene ilk kez yer aldığı özel okul kulvarında da devam ettirdi. Dershanecilikteki tartışılmaz başarısını takdir edenlerin bile, “özel okul”düşüncesine temkinli yaklaştığı bir süreçte; Kurucusu Sayın İsmail AKÇİL henüz öğretim yılı başlamadan büyük bir kararlılıkla verdiği “Başarı” sözünü tutabilmenin, hatta bu sözü “Büyük Başarı”ya çevirebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

TEOG-I sınavının sonuçlarınına çıklanmasıyla 125 okul içerisinde zirvede yer alarak dikkatleri üzerine çeken Özel Ertuğrulbey Büyük Başarı Ortaokulu,TEOG-II sınav sonuçlarının 8 Haziran 2016 tarihinde MEB tarafından duyurulmasıyla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. TEOG-2’de 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olan öğrencimiz Hasan ÖZDAMAR, Büyük Başarı öğrencilerinin genel ortalamasının datıpkı TEOG-I’de olduğu gibi yine Isparta’da birinci olacağını umduğunu belirterek, okulun kitlesel başarısına dikkat çekti.

İlk yılında zirvede yer alan Büyük Başarı Eğitim Kurumları olarak bize güvenenleri mahcup etmemenin mutluluğuyla bu başarıda büyük pay sahibi olan öğretmen ve idarecilerimiz başta olmak üzereemeği geçen herkese teşekkürlerimizle…

BAŞARI YETMEZ,BÜYÜK BAŞARI…

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cevap

12 Haziran 2016 Pazar 19:45

Bir yillik bir okulun birinci olmasini komik bulan birinin egitimle ilgili yorum yapmasi cok daha komik

..

11 Haziran 2016 Cumartesi 22:37

Bir yıllık okul nasılda birinci ve en büyük oluyor anlamak mümkün değil komik

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR