19 Mart 2024 Salı

HER TÜRLÜ AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

HER TÜRLÜ AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

Isparta

Geçtiğimiz yıl adından sıkça söz ettiren Isparta’nın önemli eğitim kurumlarından olan Matematik Bilim Evi yeni eğitim öğretim yılına genişleyen kadrosu ve eğitimde tüm ayrıntıların düşünüldüğü yeni binalarıyla yine Isparta’nın eğitimine güçlü bir katkı sağlayacak. Yalnızca matematik eğitimi verilen kurum fizik, kimya, biyoloji ve Türkçe derslerini de Türkiye Bilim Evleri çatısı altında toplayarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Yeni yıla etkili bir şekilde girmeyi hedefleyen Türkiye Bilim Evleri yaz ayında Türkçe, matematik ve fizik derslerini bitirerek öğrencilerine dolu bir yaz geçirtmeyi hedefliyor.

Bu konuda bize bilgi veren TBE kurucusu Selim DEĞER “Yaz kursu için her türlü ayrıntı düşünüldü, kayıt yaptıran öğrenciler günlük 5 saat olmak üzere 25 Haziran - 17 Ağustos tarihleri arasında toplam 200 saat ders alarak matematik, geometri, fizik ya da matematik, geometri, Türkçe TYT konularının tamamını bitireceğiz” dedi.  Tamamlanamamış düzensiz tüm dersler yerine alanına göre önemli 3 dersin ilk basamak kısmını tamamlamalarının önemini vurgulayan DEĞER, hazırladıkları bu program ile karışık ve yarım kalan dersler ile uzun ders saatleri yerine belirli derslere yoğunlaşarak öğrencilerin daha az ders yükü ile yeni eğitim öğretim yılına girmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.  Ayrıca kurumda, öğrencilerin kişisel sosyal eğitsel ve mesleki alanlardaki sorunlarına ve velilerin ihtiyaçlarına cevap vermek için bir psikolojik danışman yer alıyor.

Hazırladıkları bu program ile farkını bir kez daha gösteren Türkiye Bilim Evleri’nin kurs sonrası planı ise öğrencilerin rahatlamalarını sağlamak için Fethiye’ye gezi düzenlemek.

Öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap veren bir kurum olan Türkiye Bilim Evleri hakkında daha fazla bilgi almak için kurumu iki farklı şubesinde ziyaret edip eğitim öğretim ortamlarını da yakından görebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya platformlarından da takip ederek Geleceğin Eğitim Sistemi olan Türkiye Bilim Evlerini yakından tanıyabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli

25 Mayıs 2018 Cuma 09:21

Bildiğin dershane yav

V.demirbas

24 Mayıs 2018 Perşembe 13:53

Adres

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR