25 Nisan 2024 Perşembe

HER KONUDA DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP'li Belediye yönetimini Isparta'nın menfaatine olan projede işbirliği içerisinde olmaya davet etti.

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Basın Kulübü'nün özel yayınında MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a sağduyu çağrısı yaptı. Isparta'nın menfaatine olan her konuda desteğe hazır olduğunu belirten Bilgiç, şöyle konuştu:"Isparta'da 3 ana problem var.İşsizlik, otopark ve trafik. Merkez şehir içi trafik ve otopark konusu tamamen Belediyenin uhdesinde. Şehir planlamacısı değilim. Bu konuda fikir söylemem doğru olmaz. Ben şuna inanıyorum. Isparta'nın imar planının yeniden yapılması gerektiğine inanıyorum. Isparta nasıl büyüceğine, hangi arterler üzerine şehri kaydıracağına karar vermeli. Isparta kendi değerlerine sahip çıkmalı. Isparta şehir merkezinde önemli mahallelerimiz var. Eski evlerimiz var. Buralarda özel planlama alanları oluşturulmalı. Buralarda kentsel gelişim sağlanmalı.Belediyemiz ön ayak olmalı, ciddi manada kentsel dönüşüm projelerine imza atılmalı. Şehirde rahatlama sağlanmalı.

Dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ projesi sözümüz var.Çalışmayı ciddi manada sürdürüyoruz. TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan sadece Emekliler Derneği'nden 4300 talep var. Bir yandan esnaflarımıza sözümüz var. O projeyi de takip ediyoruz. Büyük bir TOKİ projesini yapacağı zaman arzumuz Belediye ile birlikte yapmak. Belediyenin katkı vermesiniistiyoruz. Sandık bitti. 2019'a kadar seçim yok. Isparta'da yapılacak düzenlemelerle ilgili Belediyenin desteğine ihtiyacı var. Kendisinin de sağduyulu bir şekilde bizlerle beraber hareket etmesini bekliyoruz. Benim seçimöncesi sözüm var. Belediyenin Isparta'nın menfaati doğrultusunda talep ettiği her konuda destek olacağımı söyledim. Sonuna kadar bu sözümünarkasındayım."

Milletvekili Bilgiç, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nce hazırlanan Gölcük projesiyle ilgili de koruma-kullanma dengesine işaret ederek"Projeyi beğenen olur, beğenmeyen olur. Burada koruma-kullanam dengesini en üst seviyede tutmak gerekir. Buraların vatandaşın hizmetine sunulmasıgerekir. Koruma-kullanma dengesi kurulmalı. Doğayı ve çevreyi sonuna kadar becermemiz gerekiyor. Önemli bir projedir. Başından beri takip ediyor ve destekliyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hüsam

07 Ağustos 2015 Cuma 19:39

akpartiliyim.sonuna kadar.ama siz değilsiniz.siz vatandaşı düşünmez,akpartili zannettiğiniz onlarca kişiyi işe yerleştirirsiniz.bu şehirde sizden daha iyi akpartilier var ve siz bulutların üstünde geziyorsunuz.sizden daha iyi akpartilileri tanıyorum.selahaddin amca gibi. hanı var ya partide duran kısa boylu...sonuna kadar akpartiliyim sizin gibi degil ama.saygılar....

Ali

07 Ağustos 2015 Cuma 02:58

Tebrikler sayın vekilim ilk defa sözlü saldırıdan uzak ve ISPARTA için olumlu bir konuşmanıza şahit oldum.İşte size yakışan ve beklenen de budur.Umarım belediye ile işbirliği içinde Ispartamız için birşeyler yaparsınız sonuçta yapanın değil yapılanın ön plana çıkması gerekir halk ise takdir ve şükranlarını sunacaktır elbette,şimdiden başarılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR