29 Mart 2024 Cuma

HER KESİMİN BAŞKANI

HER KESİMİN BAŞKANI

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‪Tuncelililer Derneği tarafından Işıkkent Mahallesinde inşa edilen Cemevi İnşaatını inceleyerek bilgi aldı. Başkan Günaydın, vatandaşlarla sohbet ederken, ‘Vatanına sahip çıkan, Türk bayrağı aşığı Alevi kardeşlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duydum’ dedi. .

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Uzman

14 Kasım 2018 Çarşamba 17:57

Antalya yolunun koku sorununu tabakhaneye bağlamak doğru değildir k****izasyon savda belediyeye ait oradada tabakhanenin 10 Katı koku var tabakhane kokusu 1 km alana etki eder Antalya yoluna değil . Başkan bile çıkıp koku sorunu bizim değil diyor ya şaşıyorum yanındakiler hiç mi uyar mıyor acaba.

Mehmet

14 Kasım 2018 Çarşamba 16:22

Doları düşür başkan aksi halde sandığa gömeriz

Ispartalı

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:20

Belediye baskı yapmazsa sav kokusunu görmezden gelip sorumluluk bize ait değil derse ve o koku tüm ıspartayı etkilerse ISPARTALI sandığa gömmesinide bilir ! Mart ta göreceksiniz ! Vatandaşın ihtiyacı olan şeylerde sorumluluk almaktan kaçıp sağa sola müze heykel yapmakla olmuyor bu işler öğrenirsiniz.

Mehmet

14 Kasım 2018 Çarşamba 10:41

1-) sav kokusu tabakhanenin yani devletin sorunu, yoksa vali gidip orada o işle ilgilenmez ihalesi yapıldı ihaleyi kim yaptı devlet belediyenin işi değil kas kafanıza sokun. 2-) Ben her sene asfalt söküldüğünü görmedim siz nerede gördünüz? 3-) sokak hayvanları açlıktan birbirini yiyormuş :D yapılan barınak mevcut gidip yerinde gezebilirsiniz. 4-) Belediyenin işi kültür sanat su k****izasyon çöp çevre düzenlemesidir.Müze yapmak heykel yapmakda belediyenin işidir.az yaptı çok yaptı tartışılır ayrı

garip

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:13

Sorgulayan vatandaş rumuzlu arkadaşa katılıyorum, saçma sapan yaptığın taşların binaların hesabını sandıkta ve Allahın huzurunda vereceksin.

sorgulayan vatandaş

14 Kasım 2018 Çarşamba 04:23

Sayın başkan seçim yatırımı diye ziyaret etmediğiniz yer kalmadı biz bunlara bakmıyoruz her sene sökülen asfaltları faiş fiyatlara yapılan heykelleri hiçbir üretim sağlamayan müzeleri açlıktan birbirini yiyen sokak hayvanlarını görüyoruz ıspratanın her yerine gül diktiniz ama antalyadan gelirken afedersiniz b*k kokusunu karşılıyoruz her seçim öncesi herkesle kucaklaşıyorsunuz fakat daha sonrası daha önemli seçimi kazandıkan sonrada böyle olurmu ?.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR