19 Nisan 2024 Cuma

HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYORUZ

HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYORUZ

Isparta

Pembe-yeşilliler, yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Yeni gelen transferle kadro 25 olurken Teknik Direktör Mehmet Akdülger, “Lige kadar en az 4-5 özel maç oynayacağız. Her geçen gün iyiye gidiyoruz” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde bu yıl hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, Barida Hotels’de kampa girerken çalışmalar Özel İdare ve kent merkezinde gerçekleştiriliyor.

İlk özel maçında Konyaaltı Belediyespor’u 2-1 yenen pembe-yeşilliler, dün de akşam saatlerinde Pazarspor’la oynadığı hazırlık maçının ayrıntılarını yarınki sayımızda bulabilirsiniz.

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Mehmet Akdülger, yeni gelen transferle kadronun 25 olduğunu belirterek, “Lige kadar en az 4-5 özel maç oynayacağız. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Rekabet başarıyı getirecektir.  Özel maçların ardından eksik mevkilerin değerlendirmesini tekrar yaparız” dedi.

Önceki gün akşamki çalışma kondisyon, kanat çalışması ve çift kale maçla tamamlandı.  Çalışmaya belinde ağrısı bulunan santrfor Ayvaz Koç katılmadı.  Çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Çalışmayı Yöneticiler Tarkan Çetin ve Osman İpekçi de kenardan izledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR