18 Nisan 2024 Perşembe

Her 5 öğrenciye bir FETÖ öğretmeni!

Her 5 öğrenciye bir FETÖ öğretmeni!

Isparta

17-25 Aralık darbe girişiminden sonra çok sayıda öğrenci kaybeden terör örgütü, çocuklara attığı kancayı kolay bırakmamış. Öğretmenlere bu konuda talimat verilmiş.

İl Emniyet Müdürlüğü FETÖ'nün bir sistemini daha deşifre etti. Gözaltına alınan imamlar, abiler ve ablaların ifadelerinden FETÖ'nün yeni bir oluşum içerisinde olduğu tespit edildi. Örgüt yöneticileri 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından kapatılan okulları ile tabanının yok olmaması için MER (Milli Eğitim Rehberlik) sistemi kurdu.

 

PSİKOLOJİK BASKI

 

MER'e göre FETÖ elemanı öğretmenlerin her birinin 5 öğrencinin sorumluluğunu alınması istenmiş. FETÖ öğretmenleri 5'er öğrenci ile irtibatı hiç koparmamış. MER sistemindeki öğretmenler,düzenlenecek spor, piknik ve gezi gibi etkinlikler ile öğrencilerle samimiyet oluşturup okul ve dershanedeki öğrencilerin örgütten ayrılmasının önüne geçmeyi hedeflemişler. Tüm Türkiye'de uygulamaya sokulan sistem ile binlerce öğrenci üzerinde baskı kuruldu. Öğretmenlerin öğrencilere "Büyüklerimizin talimatlarını yerine getirmezseniz Allah cezalandırır" dedikleri kaydedildi.Polis operasyonda 14 öğretmeni gözaltına aldı..

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Melaike

29 Eylül 2016 Perşembe 22:16

Bu terör mensuplarına kufredesim var ama yayinlamiyosunuz iste.satılık beyinler ordusu

Baki yeşil

29 Eylül 2016 Perşembe 21:51

Bırakın 50 yılda uğraşşınlar biz 12 saatte bütün varlıklarına yine elkoruz. Hizmet hareketiymiş kıçımın hizmeti tam bir hezimet hareketi. Neye ve niçin hizmet ettikleri belli.50 yılda birtek cami birtek medrese birtek kuran kursu birhafız varmı,gerçekten bunlar camilerde yoklar şurasıda bunların yeri gelin birşey içelim denecek mekanları varmı,yeraltı ajan örgütü hücre faaliyeti çoğu birbirini bile tanımıyor. Yalan,takiyye her yol mubah tuzak komplo bunlarda yok yok ALLAH KAHRETSİN BUNLARI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR