25 Nisan 2024 Perşembe

HEP BERABER SIRAYA GEÇİRİLİYORUZ

ISPARTA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 14 Mart Pazartesi günü gözaltına alınan ve 16 Mart günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanan SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer’in sosyal medya hesabı Facebook’tan yapılan paylaşım şok etkisi yarattı.

Isparta

Tutuklandığı tarih 16 Mart günü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer adına açılmış olan Facebook hesabından bir paylaşım yapıldı. Yazının yakınları tarafından paylaşıldığı tahmin ediliyor.

İŞTE O YAZI

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'ndan "Mamak Cezaevinde iken; İstiklal Marşı söylenecek. Hep beraber sıraya geçiriliyoruz. Diyorlar ki,“İstiklal Marşına başla.” Topluca söylüyoruz ama bağırarak söyleyeceksiniz.Birisi elinde copla dürtüklüyor. Şimdi ben İstiklal Marşı için hayatını vermeye hazır birisiyim. Bana İstiklal Marşı zorla söylettiriliyor."

---------------------------------------------------------------------------

Bugün bize türlü iftiralarla çamur atmak isteyenlere inat,Vatan ve Millet sevgimi her zaman sesli olarak dile getirmeye, ülkeme ve ülkemin güzel insanlarına akademisyen olarak hizmet etmeye devam edeceğim.Ömrümün hiç bir anında adaletten ayrılmadım, Hiç bir zaman teröre ve destekçilerine destek vermedim, vermeyeceğim. Sonsuza Kadar Adalet! Sonsuza Kadar Hürriyet! Zalimler için yaşasın Cehennem!

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HAKAN TAŞIYAN

21 Mart 2016 Pazartesi 21:52

TUĞRUL BEYEFENDİYE MELEK GİBİ DEMEK İÇİN KÖR VE SAĞIR OLMAK LAZIM.KENDİSİ ÇALIŞANLARINA HER TÜRLÜ MOBİNGİ YAPAN,HASTANEYİ MADDİ OLARAK KÖTÜYE GÖTÜREN BİRİSİDR.ÜLKESİNİ SEVSEYDİ PARALEL ORGANİZASYN DÖNEMİNDE BAŞHEKİMLİK YAPMAZDI..

mehmet

21 Mart 2016 Pazartesi 21:34

okumuş ,akademisyen olmuş insanlarda aldatılamazmı,melih gökçek bile demedimi pişmanım diye

Ali Bilir

21 Mart 2016 Pazartesi 18:12

Andımızı da oku

Baki yeşil

21 Mart 2016 Pazartesi 13:35

Hocam melek gibi bir insandır suçsuz olduğuna eminim,binlerce seveni var,tam bir bilim ve allah adamıdır. Bu insanları üzmeyin rencide etmeyin ben paralel yapıya yapılanlara birşey demiyorum ama Tuğrul hocam adam gibi adamdır. Bilerek birşey yapmaz,kullanılmış olabilir.Rabbim yardımcısı olsun ve allah onu Sufi yapsın mük****l bir insan hastaları ve taşıyanları duadayız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR