24 Nisan 2024 Çarşamba

HENDEK İÇERİSİNDE BATTANİYE İLE GİZLENDİ AMA

HENDEK İÇERİSİNDE BATTANİYE İLE GİZLENDİ AMA

Isparta

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında iki ayrı suçtan yakalama ve iki ayrı “ Hırsızlık” suçundan 5 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıile aranmakta olan A.D. isimli şahsın yakalanmamak için sürekli farklı adreslerde saklandığı tespit edilerek yakalanması için gidebileceği adreslerinde tamamı kontrol altına alınmıştır.

Geçtiğimiz günlerde Vatan Mahallesinde bir ikamette bulunduğu bilgisi elde edilmesi üzerine ekiplerimizce bahsi geçen adrese gidilmiş, ikamette bulunan şahsın Mahsun DEMİR adına düzenlenmiş kimliği ibraz etmesi üzerine ekiplerimizce tanınan şahsın kimliğinin sahte olduğu anlaşılarak yakalanmıştır.

Bu sırada ekip otosuna bindirileceği sırada çevrede bulunan akrabaları tarafından ekiplerimize müdahale edilmesi üzerine kaçmaya çalışan şahıs boş arazide bulunan hendek içerisine battaniye ile gizlenen şahıs bulanarak gözaltına alınmıştır.

Hükümlü A.D. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR