25 Nisan 2024 Perşembe

Helal olsun muhtara

Helal olsun muhtara

Isparta

 

Temmuz ayından bu yana artan terör olayları vatanını,bayrağını ve milletini seven duyarlı vatandaşların manevi duygularını iyidenkabarttı.

            Hergün şehit haberleri ile derinden etkilenen vatansever ve milliyetçi insanlar bu duygularını çeşitli yollarla ifade etmeye çalışıyorlar.

 

            Şarkikaraağaç ilçesinin genç muhtarı İbrahim Böcek ise farklı bir yöntem belirledi. Böcek, köyüne giden yol sapağına diktiği yönlendirme levhasının altına bir yazı daha koyarak ‘Vatan Hainleri Giremez’ diye ilan etti. Yazının her iki yanına ise albayrağımızı yaptırdı.

 

            Levhanın fotoğrafını çekerek facebook hesabında da yayımlayan Muhtar İbrahim Böcek paylaşımında şu sözlere yer verdi:

 

“Belceğiz köyüne vatan haini giremez... Vatan haini illa terörist te denmez.. kendi menfaatlerini vatan sevgisinden üstün tutmak yeter hain olmaya...belceğiz halkı vatanını herşeyin üstünde tutar. ..belceğiz denp..... çıkmaz hırsız vs... çıkmaz . Şerefi için yaşar..belceğiz halkı onurlugururlu çalışkan vatansever insanlarla doludur..”

 

MÜHİMMAT BULUNMUŞTU


 

Belceğiz köyünde bu yılın başlarında bir evin yakınlarındaki boş arazide taş yığınları arasına gizlenmiş el bombası, TNT kalıpları, fünye veplastik patlayıcılardan oluşan çok sayıda mühimmat bulunmuş ve köy halkı hemen önce muhtara ardından da Jandarmaya haber verilerek patlayıcılar teslim edilmişti. Patlayıcılırla ilgili olarak net bir sonuca ulaşılamamıştı.

ÇINARALTI HABER 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

28 Aralık 2015 Pazartesi 21:20

Hainler giremez derken. Hain ampül kafalılarda giremez yazsana.

MAHMUT GÖK

28 Aralık 2015 Pazartesi 12:50

Muhtar bey seni tebrik ederim. Bütün muhtarların duyarlı olmasını dilerim.Herkes böyle miliyetçi olsa vatan hainleri barınamaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR