29 Mart 2024 Cuma

Hedeflerinde AK Parti vardı

MHP cephesinde ise bugün Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu’nun seçim bürosunu ziyaret etti. Her iki isimde gündemi değerlendirirken hedeflerinde ise AK Parti vardı.

Isparta

Genel seçimlere kısa bir süre kala Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Isparta Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu’yu seçim bürosunda ziyaret etti. Ziyarette MHP’nin diğer adayı İbrahim Yıldırım’da yer aldı.

 

Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan Isparta Belediye Başkanı Günaydın, terör saldırıları üzerinden AK Parti’yi eleştirdi.

 

Günaydın, ülkede AKP’ye halk tarafından hiçbir iktidara verilmemiş bir ömrün verildiğini hatırlatarak, “Ancak bugün terör örgütüyle,ülkenin bütünlüğü ile ilgili büyük sorunlar yaşanmıştır. Yakın zamanda 160 şehit verilmiştir. Bugün diğer partilerin adayları ‘sağduyu bizde’, ‘biz iradenin köküyüz’, ‘yeni Türkiye’ sloganları kullanıyorlar. ‘yeniden’ diye başlamışlar. Demek ki, bir metal yorgunluğu oluşmuş ki, yeniden diye bir slogan oluşturmuşlar. Siz 13 yıldan buyana yeniden olayını ülkemize hala kazandıramadınız mı? Başarı gösteremediniz mi? Şu anda ülkemizde dış siyaset tamamen kötü bir noktaya ulaşmıştır. Suriye politikası iflas etmiştir. Şu anda sınırlarımız paylaşılmaktadır” dedi.

 

Özellikle son aylarda yaşanan şehit olayları ile ilgili olarak üzerine sorumluluğu kimin alacağını irdeleyen Isparta Belediye BaşkanıYusuf Ziya Günaydın, “Bu anda ülkeyi yönetiyorum diyen kişiler bunu üzerine almak zorundadır. TSK 280 operasyon isteğinde bulunmuştur ve bunun sadece 8’ine izin verilmiştir. Böylelikle PKK’yı, anarşiyi ülkemizde son noktaya kabartılmıştır. Açılım adı altında da ‘silahları toprağa gömün, ülkeyi terkedin’ denmiştir. Bunun anlamı terör örgütünü teşviktir. Sayın Genel Başkanımız bununla ilgili ‘Silahlarıyla birlikte bu kişiler Türk adaletine teslim olmalıdır’ demiştir. Toprağa gömülecek, üzerine beton dökülecekmiş böyle bir laf olur mu? Bu nasıl bir siyasi iradedir. Ülkemizin şu anda bu duruma gelmesinin sebebi irade eksikliği, karar verilmeyişi, karar verdirilmeyişidir.Bu bir hükümet sorunudur. Bunun neticesinde 160’ın üzerinde aslan gibi yiğitlerimizi şehit verdik” şeklinde konuştu.

 

Vatandaşların tüm bu gelişmelerin farkında olduğuna inandığını belirten Başkan Günaydın, “Artık irade gücü olan, ülkesi ve milleti için kararlı bir hükümetin ortaya çıkması gerekiyor. 1 Kasım seçimlerinde partimiz bu amaç, görüş ve vizyonla çalışan ve PKK’yı kökünden kazımaya kararlı bir politika güttüğünü halkımız görmektedir. Hükümet kurulma aşamasında da partimiz bunu söylemiştir, ortaya koyduğu ilkeler bellidir. Partimiz terör,yolsuzluk konularını kökünden kazıyacağız demiştir. Karşı taraf ‘hayır’demiştir. Peki kim hayırcıdır. ‘hayır’ı siz söylüyorsunuz. Partimizin ‘hayır’cı olarak gösterilmesi de bir yalan ve iftiradır. Hayırcının kim olduğu ortaya çıkmıştır. Bundan dolayı 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin sonuçları yüksek bir oy farkıyla partimizin lehine sonuçlanacaktır. Buna inanıyorum” dedi.

 

Saha çalışmalarında iki nokta üzerinde önemle durduklarını söyleyen MHP Milletvekili 2.sıra adayı Ahmet Ziya Nuhoğlu da, bunların ‘adalet’ve ‘üretim’ olduğunu söyledi. Nuhoğlu, “Üretime destek olunması gerektiğine ve ülkenin üzerinden giden adalet bulutlarının tekrar ülkenin üzerine gelmesi ve her kademede adaletli şekilde davranılması gerektiğini söylüyoruz.

Üretim noktasında Ispartalılara şunu söylemek istiyorum.Acaba Isparta dışında, Türkiye’de mevcut merkezi hükümetin, devletin bir fabrikası olmayan bir başka il var mı? Son 7-8 yılda belediye başkanımızın Isparta’ya kazandırdığı 3-4 fabrikayla Isparta’ya ciddi bir istihdam oluşturup,şehrin ekonomisine ciddi manada KDV kazandırdığını bu vesile ile tüm Ispartalılara duyurmak isterim. Adalet Kalkınma Partisi muhataplarının da buna bir cevap vermesini istiyorum. Acaba Isparta’dan başka devlet, kamunun bir fabrikasının istihdam yaratan bir başka bir vilayet var mı? Bunun özellikle cevabını bekliyoruz. Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah Isparta Belediyesi’nin nasıl çalıştığını halkımız görüyor.Bizde aynı partinin mensubu olarak Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları olarak bu dürüstlükte, güzellikte, çalışkanlıkta, memleketimize hizmet etmek için elbirliği, güç birliği yaparak Isparta’yı hak ettiği yere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak ne gerekiyorsa yapacağız” görüşlerinde bulundu

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ziya Başkanım

19 Ekim 2015 Pazartesi 16:54

Ya yıllarca bağıdın 60 yıllık asfalt döküyorum diye Bu kadar iyidide NEDEN Belediyenin önünü beton yaptın Onu bunu bırakta bu soruya biyerden cevap ver be yüce başkanBir MHP li olarak hicap duyuyorum

nedim

19 Ekim 2015 Pazartesi 15:25

Siz onu bunu bırakın da Isparta'daki şehir içi yolların haline bir çözüm bulun. Trafik felç, Belediye aklına estiği zaman trafiğin en işlek olduğu saatte ana caddeyi kapatıp, kazıyor. 90 senelik kalıcı asfaltlar iki senede delik deşik oldu.

32

19 Ekim 2015 Pazartesi 10:16

Onu bunu eleştirmeyi bırakında icraatlarınızı konuşun..

herşeye hayır

19 Ekim 2015 Pazartesi 00:51

Herşeye hayır diyen mhp ye seni anlayamadık.mhp ne yapmaya çalışıyor anlayamadık.mhp ye 7 haziranda mhp ye oy verdik.bir dahami töbe ..ama devlet bahçeli gidene kadar mhp ye oy yok.vallahi vermiyecez..sizce Sizce

Hakan

18 Ekim 2015 Pazar 20:34

12 senedir belediye ellerinde ve ne yapmışlar açıklasalarda duysak. İmar işleri ve üniversiye öğrencilerinin apartlarla soyulmasına teşvik vermekten başka ne işleri var . Boş konuşmasınlar. 2000 li yıllarda soydurulan 26 bankanın hesabını vermeden mazlum edebiyatı yapmasınlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR