26 Nisan 2024 Cuma

HEDEFİNDE MUHALEFET VARDI

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim çalışmaları kapsamında Yalvaçlılarla bir araya geldi. Bilgiç’in hedefinde ise muhalefet vardı. Partisinin milletvekili listesini de eleştirenlere yanıt veren Milletvekili Bilgiç, “Bizim listemizin tartışılacak bir tarafı yok. Onlar asıl cevabı 1 Kasım’da milletten alacaklar” dedi.

Isparta

1 Kasım genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Isparta Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, ilçe ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor.

Yalvaçlı bir grup işadamı tarafından düzenlenen yemekte ilçe sakinleriyle bir araya gelen Bilgiç, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Partisinin yeniden iktidara talip olduğunu vurgulayan Milletvekili Bilgiç, “Ancak 2 gün önce iktidardan kaçanlar bugün milletten nasıl oy isteyecekler merak ediyorum” dedi.

Muhalefetin AK Parti’nin listesini tartışmaya açmaya çalıştığını dile getiren Bilgiç, “Bizim listemizin tartışılacak bir tarafı yok” şeklinde konuştu.


HDP, PKK ve MHP’nin yıllardır kan üzerinden siyaset yürüttüğünü dile getiren Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP Lideri Bahçeli’ye yüklendi.

Bilgiç konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Biz iktidara talip olduğumuzu her yerde söylüyoruz. Yine diyorum ki 1 kasım genel seçimlerinde biz parti olarak iktidara talibiz. Ama 2 gün önce iktidardan kaçanlar bugün milletten nasıl oy isteyecekler merak ediyorum. Ama bunlar bizi eleştirecek başka bir şey bulamadıkları için listemizi eleştirmeye kalkıyorlar. AK Parti üzerinden bir algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Ama kimse MHP ile CHP’nin listesini tartışmıyor. Zaten bizim listemizin de tartışılacak bir tarafı yok. Bunlara millet 1 Kasım’da gereken cevabı verecektir.

Muhalefet partileri terör olaylarını lanetlemek yerine bize tepki gösteriyorlar. Canlı bombanın patlamasının ardından PKK ile hareket eden HDP’lilerle kol kola olan CHP’lilere ne demek gerekir? Bizim acımız onlardan büyük. HDP, PKK ve MHP yıllardır bugüne kadar kan siyasetinden besleniyorlar. Taşın altına başını koyması gerekenlerin söylenecek sözü yok. 99 seçimlerinin ardından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ‘eli kanlı katiller’ diyen Rahşan Ecevit’in ifadesine rağmen altın tepsi içerisinde iktidarı Ecevit’e teslim etmiştir. Yani MHP Genel Başkanı Bahçeli bunu ilk kez yapmıyor. Ama Yalvaçlılar bunlara 1 Kasım’da müsaade etmeyecektir. Halkçıyım demekle halkçı olunmuyor, milliyetçiyim demekle milliyetçi olunmuyor. Biz Türkiye’nin 81 iline hitap eden tek partiyiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Güldüm

17 Ekim 2015 Cumartesi 12:28

Iktidar dan kaçan sizden başka kim Allah aşkına.. Bir defa doğru söyleyin millete... Komik geldi açıklamalarınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR