19 Nisan 2024 Cuma

HEDEFİMİZ ESNAFIMIZIN MUTLU OLMASIDIR

HEDEFİMİZ ESNAFIMIZIN MUTLU OLMASIDIR

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beraberinde belediye meclisi üyeleri ile birlikte Sıhhi Tesisatçılar Kaloriferciler Fotoğrafçılar Odası Başkanı H. İbrahim Dışpınar ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren H. İbrahim Dışpınar, “Sayın Başkanım odamızı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Seçimlerde başarılar dileriz. İnşallah sizleri gelecek dönemde de başkan olarak görürüz. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Oda ziyaretlerine devam ettiklerini, ziyarette istek, talep ve şikâyetleri aldıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Karşılıklı odalarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Her şeyin Isparta’mız için daha güzel olacağını ifade ediyoruz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın en iyi ve mutlu olmasını istiyoruz. Isparta Belediyesi önümüzdeki dönemde de daha güler yüzlü belediyecilik anlayışına devam edecek. Hizmetin iyisinin de iyisini vereceğiz. Bir hizmet bütünlüğümüz sağlanacak. Müdürüyle, amiriyle, memuruyla, işçisiyle vatandaşa daha iyi ve daha güler yüzlü bir hizmeti amaçlıyoruz. Bu konuda personelimize yönelik tüm eğitimler verilmiştir. Isparta madem Türkiye’nin en yaşanabilir şehri bu durumda halkla ilişkilerde de belediye olarak en öncü kurum olmak istiyoruz. Türk milletinin misafirperverliğinin Isparta Belediyesinde zirveye çıkmasını hedefliyoruz. Bu ziyaretimizin hayır, uğur ve bereket getirmesi temennisinde bulunuyorum”  şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

04 Ocak 2019 Cuma 08:12

Nekadar esnafı düşünür oldunuz yaa vaybeee

Isarta vatandas

02 Ocak 2019 Çarşamba 22:27

Sayin baskan kafeler caddesi esnafi mimar sinan caddesi esnafi kisacasi esnad karsdesler kaldirimi isgal edilmiz durumda vatandas yuruyemez durumda bir tarafta reklam tabelaslari bir tarafta dilendicler bir tarafta esnaf esya koymus bunu kaldirmadin herseye goz yumdum simdi kalkip ta bizlere masal anlatma gerek yok bize cozum bul

atma ziyaaaa

02 Ocak 2019 Çarşamba 18:27

başkan bu günleri değerlendir güzel pozlar ver evde oturup aha ahhh nerde o eski günler diyeceğin çok yakındaaaa

Halk

02 Ocak 2019 Çarşamba 15:51

BU ELİNDEN EMEKLİ ESNAFA KUL HAKKI YEDİRMEKTİR. BU ESNAFI HALKI İLE ARASINI AÇMAKTIR SEN ANCAK KENDİ MALLARINDAN FERAGAT EDEBİLİRSİN. DİGER DÜKKAN SAHİPLERİNİ ZORA SOKARSINIZ. MAKULE İNDİRSEYDİNİZ HERKEZ MEMNUN OLURDU. ŞİMDİ ANCAK SANDIK MENUNMU ACABA DİYE HALK SORAR.

Sade vatandaş

02 Ocak 2019 Çarşamba 11:29

Sayın yetkililer birde kaldırım işgaline son verseler kaldırım genişledi ama vatandaş a değil yol daraldığı ve masa sandalye takımı atılır oldu esnafta sabah arabasını koydu dükkan önüne alsam aldı yada izinsiz duba çaktı yokmu bunun bir kuralı isteyen istediği yolu trafiğe kapatti yok böyle bir kuralsizlik eskiden 1 TL verip yer bulabiliyor duk şimdi oda yok

Bir Dost

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:51

Bu güne kadar ka sefer Odanız ziyaret edildi YZG tarafından Sayın Dışpınar ? Yemin ediyorum filmsiniz...

Veli

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:37

Valilik otoparkı şaldır şaldır akıyor.Hooooppppp Yaptığınız iş bu mu olacaktı.Kime kaç liraya yaptırdınız burayı .Yetimin paraları nerelere gitti.

Hatem

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:36

Mutlu etseydin ya şimdiye kadar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR