29 Mart 2024 Cuma

Hedefimiz 3 milletvekili çıkarmak

Hedefimiz 3 milletvekili çıkarmak

Isparta

İyi Parti Isparta Millletvekili Aylin Cesur ve İl Başkanı Hasan Büyükçam, kısa bir süre önce Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Börekçi’yi ziyaret etti. Börekçi ve ekibinin iktidar yolculuğunda büyük bir sorumluluk aldığını belirten Milletvekili Cesur, “kongrelerden daha güçlü çıkarak iktidar olacağız” dedi.

İyi Parti Isparta İl Teşkilatı’nın ilçe kongre süreci Merkez İlçe Başkanlığı’nın kongresi ile sona erdi. Sırada İl Başkanlığı kongresi var. Merkez İlçe’nin gerçekleştirilen kongresinde Başkanlığa seçilen Hüseyin Börekçi ve ekibini İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile İl Başkanı Hasan Büyükçam ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Hasan Büyükçam, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Partisinin kongrelerden güçlenerek çıkarak, iktidara yürüyeceğini belirten İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da, “İktidara aday olan ve Isparta’da 1. parti olan Partinin Merkez İlçe Başkanlığı çok önemli sorumluluk gerektiren bir görevdir. Sizin ve arkadaşlarınızın bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok zaten. Üstelik de 3 adaylı bir kongreden çıkmış olmanın verdiği bir başka sorumluluk var. Gayet Isparta’ya yakışır, Isparta Demokrasinin Başkenti, Süleyman Demirel'in memleketi. Süleyman Demirel demek demokrasi demek. Demokrasinin de üstelik başkenti kabul ettiğimiz Isparta'da 1. parti olan İyi Parti'nin Merkez İlçe Kongresinde birden fazla kişinin bu işe heves etmesi birden fazla grubun yarışması bizi sadece İyi Parti olarak memnun eder. İl Kongremizide yakın zamanda tamamlarız. Çok daha güçlenmiş, çok daha motive olmuş ve seçim atmosferine ve iktidarı yönetmeye talip kadrolarla inşallah görev başında olacağız. Siz de Merkez İlçe olarak tabii ki bu 13 ilçe olarak çok önemli bir görev yapacaksınız. Biz her zaman ihtiyacınız olduğunuzda tabii ki yanınızdayız. Isparta'nın oyları İyi Parti'nin oyları 1. parti. Şu an 2 tane milletvekili çıkarabiliyor. Benim hedefim ben baştan beri ben söylediğim zamanlarda insanlar bunu hayal gibi görüyorlardı ama 3 milletvekili bu seçimde çıkarmak. Daha sonra da Demirel'in 4-0 Isparta’sına kavuşmak. ” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burjuva

08 Aralık 2022 Perşembe 10:05

Hadi be ordan.3 vekil mi dediniz.Pardon ama İl başkanınız yetersiz,yeni Merkez ilc bsk iki kelamı bir araya getiremiyor.İl bsk ve ekibi sadece stk ziyaretinde.Hic kendisi vatandaşa inebiliyormu.Hangi köye,mahallere gitmişte vatandaşın derdine ortak olmuş,gündeme getirmiş.Mesela sutculerin hangi köylerinde hasan bsk var.Arkadasin ekibi ve kendisi vatandaş üsten bakan kibirli burjuva.Merkez köylerde bile yoklar.

Yalvaçlı

08 Aralık 2022 Perşembe 08:43

Sayın vekil Ispartda biri korusak iyi.Siz 3 demekte siniz.Teskilatta liyakat yok ki.Hepsi fotoraman.Vizyo,liyakat yok ki.Hasan parti küçük ama benim olsun derdi ile Partinin geldigi nokta vahim.Eski Bsk Çağrı vardı.Garibimin birseyler yapmak istedi.Hasan ve fitne ekibi adamı engellediler.Hakikaten Hasan sen çok tehlikeli birisin.Masumeyetin altında şeytan yatıyor.

Gülesim geldi

08 Aralık 2022 Perşembe 00:03

3 vekil.Ama imkansız Sayın vekil.İlk önce sizin vekilliğiniz de sallantida.Bir İl yetersiz İl başkanı ve onun emir eli olan yeni İlçe Başkanı.Bunlarlami seçim kazanacaksınız.Yenj Merkez İlçe bsk borekci Merkez köylere,mahallere gidip ne anlatabilecek.Anca önüne ne konulursa.Tabi onuda anlatabilse.Burasi anca Genel bsk ruzgari ile oy alabiliyor.Yoksa Isparta Merkez ne de ilçeler İl teşkilatı ve başkanından hiç memnun değil.Genel bsk ne kadar sorunlu İl varsa el verdiniz de neden Ispartya müdahale

Önce vatan sonra Isparta

07 Aralık 2022 Çarşamba 21:10

Erkan Mumcudan beri Ispartamız Bakan yüzü görmedi ,Partiler Hatipliği güzel , Ankara’yı bilen , Bürokraside sevilen , Fanatik siyasetden uzak durmuş , Toplumun her kesiminden kabul görecek Ispartalı olan kişilere teklif götürmeli ,artık ıspartada değişim ve değişiklikler şart, değişime ayak uyduran partiler kazançlı çıkar diye düşünüyorum

Vatandaş

07 Aralık 2022 Çarşamba 21:08

Hayael dünyan geniş aylin hanım sen aday olda kaç vekil çıkarıyo iyi parti bakalım. Seni istemiyor ıspartalı şow hiç istemiyo

aa

07 Aralık 2022 Çarşamba 21:00

bu saatten sonra iyi partidende bir şey beklemiyom vasıfsız ve pasif bir insanı başkan yaptınız yönetimide aynı olmuş

Mematinin üvey babasi

07 Aralık 2022 Çarşamba 18:00

8 milyon mülteci iyi parti tarafından sınırdan sokuldu. Çadır mahkemesi kurup pkk lilari iyi parti selbest bıraktı. Feto ne istediyse yaptı, dön memlekete diye meral hn ağladı.Ben ekonomistim dedi dolar 4 kat arttı.Meral hn ülkede satmadık yer bırakmadı..ne kadar suç baronu varsa hepsiyle resmi var.,Reis iktidara gelecek tüm sorunlar bitecek.

yavvvvvaaaaşşşşş

07 Aralık 2022 Çarşamba 16:28

aylin yavvvvvaaaaaaşşşş Ispartayı söktün

yabancı

07 Aralık 2022 Çarşamba 16:09

demirel demek kuyruk,karne demek.YUNANA SEVERLERE REY YOKTUR.ISPARTALI OLMAYANLAR ırpartalılara rey vermemesinden yanayım.REY VERİR İSELER.dışlanmayı ırkçıların sözlerine razı olmanız DEMEKTİR. laga luga etmenin anlamı kalmıyacaktır.

İyi partili

07 Aralık 2022 Çarşamba 15:55

İnanıyordum 3 vekil çıkaracağını ama hasan başkan partiyi kendi malıymış gibi kullanıyor il başkanlığınada kendi adamını getirir iyi partide kazanmasın yaşasın ak parti

Deregumulu

07 Aralık 2022 Çarşamba 15:32

Partiye daha donanımlı,liyakat sahibi birileri iş başına gelsinki o zaman 3 vekil.Buyukcam istemez.Aksi halde ne Belediye ne de vekillik engel olarak görür.O nedenle Liyakatsiz bir Merkez İlçe ve İl yönetimi onun ilk hedefidir.Hasan hem Ispartayi hemde Ülkeyi yakıyorsun hırsın uğruna.Hakikaten seni kim kurucu Merkez İlçe bsk için referans oldu arkadaş.Cok büyük vebale girmişler.

Acil durum

07 Aralık 2022 Çarşamba 15:27

Genel Merkez Ispartayi unutmuş.Genel Başkan tüm il ve ilçeleri geziyor sadece Ispartanin bir kaç ilçesine ayak üstü geldi ve gitti.Hic düşündünüz mü?Isparta başta İl baskani sorunlu olarak görülmektedir.Maalesef sorunlu ve Isparta halkı ve de diğer İlçelerde tutulmayan bir İl başkanının adamı Merkez İlçe Başkanı oldu.Vekil hanım nasıl oluyorsa hala 3 vekil diyebiliyorsunuz.İlk önce Ispartanin başına bela olmuş şu birsey veremeyen teşkilatın yenilenmesi gerek.

Meral

07 Aralık 2022 Çarşamba 15:19

Yönetmeye talip kadrolar ile iktidara olacagiz demiş vekil.Cok güldüm.Hangi kadro.Mesela Isparta halkı tarafından istemeyen Şemsettin Gül ile mi ya da Mustafa Kiraz hoca ilemi ya da hiç bir vasfı olmayan sadece işi gücü fitne çıkarmak olan ve üretmeyen Mehmet Cura ilemi.Say say bitmez.Yeni güçlü,liyakat sahibi Isparta halkına hitap edecek,kimseler keşke iyi parti kadrolarında olsaydı.Ancak bir vekil alırsınız.

mamati

07 Aralık 2022 Çarşamba 15:02

savlu beynıne oksijen girmiyor biraz dışarı çık buzbeyinli olacan malın birisi demiş osman öcalanı trt ye çıkardı lan bre cahil osman öcalan trt de ne dedi ALLAh aşkına bir araştır her aileden bir kişi hdp ye oy versin demedi chp gıbı ,pyd yi teror orgutu gormeyiz demedi chp l kemal gıbı ,hdp ile siyeset yapın demedi fetocuları af edin demedi chp gelince hepsını salacak ne dedi biliyormusun cunku ne dediğini araştıracak karekter yok dediki pkk ya silah birakın sizi kullanıyor dış devletler dedi

vallahi yalan

07 Aralık 2022 Çarşamba 14:48

Allah aşkına 2 vekil demiş vekil hamım.İlk önce Isparta halkında itibarı olmayan ve sevilmeyen bir il başkanı,ekibi ve de Hasanın desteklediği ve emir eli olan yeni seçilen liyakatsız ve Ispartanın sorunlarından bir haber konuşmasını bilmeyen merkez ilçe başkanı.Sizler nasıl oluyorda Isparta hala iki vekil diyebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

Sadece 1 vekil

07 Aralık 2022 Çarşamba 14:30

Buradan söylüyorum,Hasan ekibi ve Yeni Merkez İlçe ile Ak Parti 2 CHP 1 ve İyi Parti 1 çıkartır.Hayal kurma Sayın vekil.Ilk önce Teşkilatı darma duman eden Hasan buyukcam ve fitne ekibinden bu partiyi kurtarın.Yoksa Isparta halkı oy vermeyecek bu teşkilata.

DYP li

07 Aralık 2022 Çarşamba 14:24

Süleyman Demirel yaşasaydı Isparta ya ithal vekil aday etmezdi hiç etmedi de, kusura bakma herkes evine sayın Aylin hanım

Yazik

07 Aralık 2022 Çarşamba 14:24

Merkez İlçe yönetiminde 80 yaşını devirmis,partide sadece fitne,fücur ve iftira atan,herkesi otelestiren cura var.Onun olduğu yerde ağaç bile bitmez.Isparta halkı bu kişiden nefret ederken bu adamın yönetimde ne işi var.

Bu kadarda değil

07 Aralık 2022 Çarşamba 14:21

Allah aşkına vekil millet ile dalgamı geçiyorsunuz.Merkez İlçe Başkanı Hüseyin bey hasanin emir eli.Liyakatsiz bir yönetim.Ispartanin sorunlarından bir haber.Tamamen parti küçük ama benim olsun zihniyeti.Yebi baskan kendi koyunde bile Muhtar seçilememis biri iken hangi 3 vekilden bahsediyorsunuz.Uc vekil için ilk önce Hasanin fitne ekibinin partiden ayrılması gerek.

sdk

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:50

bu aylin ne itici bi kadin iyi partiye nasil oy verilirki bu siyasi gorus varken

Beyinsiz yasli dayi

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:43

Ekonomi çok iyi , herkes her istediğini alıyor.Emekliler yurt dışına tatile gidiyor , Asgari ucretli tokiden ev ,Toggdan araba alıyor.Herkesin elinde son model telefon millet lüks evlerde ,lüks arabalara biniyor.Alamanya oyle adamlar aç aç .

uyan ispartali

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:41

Ispartada cok daha donalim li bilgili kariyer sahibi insanlar var memleketinizde vekil olmaya calisin taniyorlarsa sizi orda ben ispartali olarak ispartali olmaya vermeyecem muhtarlikda dahi gözetecem ...

Kapalı Pazar

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:24

Yıllarca İnandım Güvendim Bildiğim yolda Yürüdüm. Ta ki geçen kışa kadar, aramamıza gitmemize rağmen yapacak bişey yok dendi ve ben ailemle birlikte aynı yolda olmadığımızı anladık.

Mahonin babasi

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:23

İyi parti hdp ile açılım yaptı, aponun mektubunu Diyarbakır'da okuttu , iyi parti osman ocalani TRT ye çıkardı, kurdistan bayrağını Anlarada dalgalandırdi, Meral akşener milliyetciligi ayaklar altına aldım dedi , kim yaptı bunlari kim.?

Savlu mahoni zagor araphanin amcasi

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:19

Lan mahoni, savlu, zagor, araphan malı nerdeniz ittlerim .iyi parti haberi çıkmış kimse ortada yok.Zammi cehape yapıyor, hdp ile görüşüyor reis dünya lideri ,alamanya aç diye yorum yazın lan çabuk.

Hüseyin

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:15

İnşallah tabi düzgün aday olursa. Ön seçimi düzgün yapılıp halka sorarak köy köy mahalle mahalle gezerek aday belirlenirse kesin 2 çıkar

Abdullah AYDIN

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:08

Sizin hedefiniz olsa olsa milletvekili sayısını artırmak olur zaten. Isparta'yla ilgili bir hedefiniz var mı ki?

Esnaf 32

07 Aralık 2022 Çarşamba 12:50

Oyum Aylin cesur kim nederse desin lsparta millet vekilleri lspartayı parsellediler. Bu durumda AKP oy kaybettidi

aldatılan IYI Partili

07 Aralık 2022 Çarşamba 12:33

Sayın Milletvekili, içinizde bir çok küslükler var iken söylediğine kendin de inanıyor musun?

Partili

07 Aralık 2022 Çarşamba 12:26

Hadi memleketinde oyna sanada ahti vefayi gosterdi isparta ruyanda goremeyecen makamlari gördun rahmetli sayesine isparta kendi evlatlari cok biz aday buluruz koyarlarsada oy yok keain ve net

ne var

07 Aralık 2022 Çarşamba 12:06

hadi oradan ne altılı masa nede ampül ve yandaşları hepinizi toplasanız çeyrek muharrem ince etmezsiniz oyumuz muharrem ince ye

Kürkçü

07 Aralık 2022 Çarşamba 11:42

Ziyaaaa ziyaaaaa ölçülü at senin bidahaki sefere esamen bile okunmaz beyaz kürk mantolu madonna

Davut

07 Aralık 2022 Çarşamba 11:33

İthal vekile oy yok sayın cesur git memleketin Malatyadan aday ol, cenazede bile kürklü reklam pozları veren vekile oy vermem

Vekil sayisimi düstü

07 Aralık 2022 Çarşamba 11:27

Hayalleri kucuk olanin hedefledigi alanda kucukdur...4 vekil var hanimefendi ispartada berkide bunuda bilmiyor ispartali olmadigi icin aday gosterirse kaybeder iyi parti icinden ispartanin evlatlarini aday gostersin. Ak parti gibi ital aday koymayin...

iyi partili foseptik uzmanı

07 Aralık 2022 Çarşamba 10:58

Aklın yolu bir, iYİ PARTİMİZ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR, AYLİN VEKiLiMİZ TEKRAR ADAY, 3 vekil garanti, meral akşener, kemal bey millet ittifakıdna ıspartamız 3 çıkarsın diye çalışıyor, 2. sıra İsa YALÇIN başkanımız olacak vekilleri süpürüecek, başarılar şimdiden

Taşkın Selim

07 Aralık 2022 Çarşamba 10:56

Mevcut durumda İki tane garanti çıkarır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR