26 Nisan 2024 Cuma

HEDEFİMİZ 2015 SEÇİMLERİ

HEDEFİMİZ 2015 SEÇİMLERİ

Isparta

Pazar günü yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe Kongresiöncesi medya çalışanlarıyla bir araya gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı ÖmerParlak, “Hedef 2015 seçimleri; Amaç sivil anayasa” mesajı verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe BaşkanıÖmer Parlak, bugün sabah kahvaltısında medya çalışanları ile bir araya geldi.

Parlak, açıklamasında 21 Aralık Pazar günügerçekleştirilecek olan Merkez İlçe Kongresine tüm partilileri ve vatandaşlarıdavet etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da katılacağıkongre saat 12:00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde yapılacak.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, yaptığı basıntoplantısında “Hamdolsun ki partimize olan teveccüh hat safhadadır. Bu da bizyöneticilere güç vermektedir. Bu şekilde geleceğe emin adımlar atarak yarınlaradaha umutla bakıyoruz. Hedefimiz tamamen 2015 seçimleri. Bu hedef doğrultusundayeni oluşan teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız tamamensivil bir Anayasa. İnşallah bu amacımızı aziz milletimizin teveccühü ve desteğiile gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

21 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek Merkez İlçeKongresinde 430 üyenin oy kullanması bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

demokrat

21 Aralık 2014 Pazar 16:41

Amacınız sivil bir anayasa falan değil,öyle olsaydı siyasal partiler yasası vb. antidemokratik yasaları öncelikle bir değiştirirdiniz 12 yılda.Amacınız rejim değişikliği,halkımız da bunu fark ediyor artık.

Sağlıkçı

21 Aralık 2014 Pazar 12:59

helal sana Başkan'ım, çalışmalarında başarılar dilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR