19 Nisan 2024 Cuma

HEDEF 4 MİLLETVEKİLİ

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Milletvekili Adayları bugün kent merkezindeki esnaflarla bir araya geldiler.

Isparta

 AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Recep Özel ile İsmail Özdemir, hedeflerinin 4 milletvekili olduğunu söylediler. Milletvekili Özel ayrıca, Isparta’da yaşanan don olayıyla ilgili üreticilere gereken desteğin verileceğini söyledi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ispartali

30 Nisan 2015 Perşembe 13:03

Hele birde adaylarin siralamasi tersinden olsa daha iyi olurdu. Ama oyum yinede kesin Ak parti chp mhp ispartaya ne veŕebilir veremezler Ak parti evet.

çıkçık

30 Nisan 2015 Perşembe 12:35

adamlar ıspartaya güveniyor.

birkedisi bile

30 Nisan 2015 Perşembe 12:32

bahçeliyi kötüleyip MHP nin oylarını düşürme algısı oparasyonu yapmayın bahçelinin bir kedisi bile yok sizin ustanızın gemileri mücefer altın takı mağazaları var

KOCA KURT

30 Nisan 2015 Perşembe 09:25

AK PARTİYE BAK ADAMLAR YOLU YARILADI YA MHP DAHA SEÇİM BEYANNAMESİ YOK ORTADA EEE 3 MAYISTA AÇIKLAYACAKMIŞ SN DEVLET BAHÇELİ GEREK YOK ACELE ETME 8 HAZİRAN DA AÇIKLASA DAHA İYİ OLUR SN DEVLET BAHÇELİ GİDENE KADAR MHP YE OY YOK.ZATEN ISPARTADA MHP BİR MİLLET VEKİLİ BİLE ZOR ÇIKARACAK GÖZÜKÜYOR.ÇÜNKÜ HERKEZ TEPKİLİ BELEDİYEYE SN.ZİYA GÜNAYDI NA ADAYLARA ISPARTA DA SEÇİM AK PARTİ 3 ALIR.MHP 1 ÇIKARIR.

Ak Ispartalı

29 Nisan 2015 Çarşamba 23:41

4 vekil çıkacak ıspartadan Allahın izniyle. Allah Ak partinin yanında. Ak partililer namazında niyazında. duaları kabul olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR