27 Nisan 2024 Cumartesi

Hayırseverlerimize Yönelik Plaket Töreni Düzenlendi

Hayırseverlerimize Yönelik Plaket Töreni Düzenlendi

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve UygulamaHastanesine katkıda bulunan hayırseverlere, yardımlarından dolayı teşekkürplaketi takdim edildi.

 

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, BaşhekimYardımcısı Doç. Dr. Tolga Atay, Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, hastaneyebağışta bulunan Selma Gökkaya, Zeynep Sayılı, Gülşah Tekşam ve Ramazan Söben’inkatıldığı plaket töreni öncesi konuşma yapan Başhekim Yıldırım, sağlık alanınayapılan yardımların önemli olduğunu ifade ederek, “Süleyman DemirelÜniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hepimizin. Yapılan en küçük birkatkı bile bir insanın hayatında önemli ölçüde güzelliklere vesile oluyor.Hastalarımız sizlerin de sayesinde daha donanımlı bir hastanede tedavi olmaimkanı buluyor. Yardımlarınızla bir insanın iyileşmesine vesile oluyorsunuz.Bizler için çok önemli olan bu katkılarınız herkese büyük bir örnek teşkiletmekte. Maddi manevi katkılarınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Hastaneye bağışta bulunan Eczacı Selma Gökkaya, “İnsanhayatında doğarken de yaşlandığında da hastanelere muhtaçtır. Hastaneler bizimiçin çok önemli o yüzden desteklemeliyiz. Böylesine büyük ve kapsamlı birhastaneye Isparta ve bölge halkı için büyük nimet. Toplum olarak daha çokkatkıda bulunarak hastanelerimize sahip çıkmalıyız. Isparta’nın bu konuda çokgüçlü olduğunu biliyorum. Isparta halkımız ve çok değerli iş adamlarımız buradanonlara sesleniyorum sağlığa yapılan yardım her şeyin önünde geliyor. Her anihtiyacımız olabileceğini düşünerek yapacağımız bağışlarda hastaneleri önplanda tutalım.” dedi.

 

Bir diğer bağışçı Zeynep Sayılı ise, “Bu hastane her şeyedeğer. Sizlerden bunun karşılığını Isparta ve bölge halkı olarak fazlasıylaalıyoruz. Sağlık alanında her türlü hizmetin verildiği SDÜ Hastanesi bizim içinçok önemli. Donanımı ve alt yapısıyla en iyi hizmeti veren SDÜ hastanesisayesinde hastalarımızı il dışındaki merkezlere götürmek zorunda kalmıyoruz.”diye konuştu.

 

Bağışçı firma Numil Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. adınakonuşan Gülşah Teşkam da “Bazı şeyler vardır ki değeri parayla ölçülemez. NumilGıda olarak bizlerin ve diğer yardımseverlerin yaptığı bu yardımların örnekteşkil etmesini diliyorum. Bu tür desteklerin daimi olması gerekir çünkü sağlıksektörü sürekli yenilenen bir sektör. Hepimiz birer kişinin elinden tutsak,büyük ölçüde ihtiyaçların üstesinden gelmiş oluruz. Vesile olduğunuz içinbizler sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Hastanemize bağışta bulunan bir diğer yardımsever KaprissDilek Mobilya Sahibi Ramazan Söben de “Bir insanın sağlığına kavuşmasına vesileolmak bizim için en büyük mutluluktur. Bu davranışımız örnek olur ve bu türyardımlar daha da çoğalır. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin."dedi.

 

Daha sonra bağış yapan yardımseverlere hastane yönetimitarafından plaket takdim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR