16 Nisan 2024 Salı

HAYIRLI OLSUN ISPARTA

HAYIRLI OLSUN ISPARTA

Isparta

40 yıllık hayal gerçek oldu. Ve Melikler Köprüsü’nden ilk geçiş yapıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Said Yüce ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ilk geçişi gerçekleştirdi.

Isparta'nın Sütçüler İlçesi'ne Melikler Köprüsü yapımı sona erdi. İlk testi AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Said Yüce ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun gerçekleştirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gariban Osman

28 Eylül 2017 Perşembe 15:31

Isparta teşvikten hiç faydalanmaz. Çünkü fakir ama gururludur. Duble yol fazladır Ispartalıya Çünkü demirel zamanında yeterince kamu yardımı almıştır. Dışardakilerin gözünde. 20 yıldır bir çok il nüfusunu ikiye üçe katlamıştır. Nedense yaşanabilecek şehir ısparta hep yerinde saymıştır.

Eğirdirli

13 Eylül 2017 Çarşamba 13:18

Şu Eğirdir üvey evlat muamelesi görmekten biktı artık.Ispartanın en gözde ilçesi ama yollarına bile asfaltı rica minnet döktürüyor.Allah rızası için şu DOĞALGAZI BARİ GETİRİN de medeniyetin bu nimetinden bizler de faydal****im.

Bucaklı

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:24

11.09.2017 tarihinde ısparta'dan burdur üzerinden antalya'ya gittim. özellikle burdur- bucak a yapılan köprüleri görünce hayretler içerisinde kaldım. burdur un vekilleri ne çalışmış. ısparta nın koskoca plan ve bütçe komisyonu başkanı var. Acaba plan ve bütçe komisyonu başkanı uyuyor mu? ısparta nın bucaktan neyi eksik. dönüşte ise dereboğazından ıspartaya döndüm. antalya büyükşehir belediyesi dereboğazı için baya çalışıyor. ama ısparta 10 km lik duble yolu zor yaptı dereboğazına.

dereboğazı

12 Eylül 2017 Salı 16:21

Ispartanın kanayan yarası Dereboğazı yolunun projesini bile tamamlayamadılar . proje tamamlanacak ihale süreci derken 20 yılı bulacak giden canların vebali sizin üzerinize ey hükümet yetkilileri.

misafir

11 Eylül 2017 Pazartesi 13:04

İsparta Türkiyenin en mutlu ili seçilmiş, Antalya ve Konya yolu duble olmadığı için galiba...

Avşarlı

11 Eylül 2017 Pazartesi 13:00

Isparta duble yol yapılamama konusunda Türkiye de lider ve tek il.. Hem Antalya hem konya yolu içler acısı. kaplumbağa bile buralardan çok çok hızlı maalesef. Bir de Şarkikaraağaçlı milletvekli var oradan az bir yapılan yeni yoldan zıplayarak gidiyoruz. Elin ilçe yolu duble sıcak asfalt bu Şarkikaraağaç yolu iki il arası soğuk asfalt ve çok kötü yazıklar olsun.. ilgilenmeyenlere.. Doğuda yol kalmadı yapılmadık burada iki il arası bir de dağ yok tepe yok. vekiller kendileri ile guru duyabilir..

ısparta halkı

10 Eylül 2017 Pazar 20:41

Güya bayramda migros kavşağını alttan geçiyorduk :)))

Kuleönü

10 Eylül 2017 Pazar 14:06

Sayın il başkanı siz birdaha kuleönü kavşağını unutmadınız değilmi pek telefonlara bakmıyorsunuz bu aralar lütfen

Deliyurek

10 Eylül 2017 Pazar 02:43

Sayın Bakanım bizim Gelendost çalti Hüyük lü arası ne zaman olur inşallah Ali baskanima selamolsun

Gencosman

10 Eylül 2017 Pazar 01:11

Sayın devlet yetkilileri o gözünüze parmağınız ne zaman girecek. Türkiye de o kadar il gezdim duble yolu bitmiş. Ama Isparta kadar geri kalmış bir il daha görmedim. Bağlantı yollarımız sıfır. Hangi iller arası bağlantı yolumuz güzel çözemedim. Geçiş noktasinda olan bir ilin bu eziyetlerinin bitmesi temennisi ile. Daha bi alt geçidi bile bitiremedik ki. her halde bi 20 sene sonra duble yollar bitmiş olur

veli kocabaş

10 Eylül 2017 Pazar 00:59

Sayın vekillerim lutfen ama lutfen Isparta Antalya dereboğazı yolu.Isparta Konya yolu yılan ****si oldu.Türkiyenin her tarafı cift yol otoban olurken Konya - Isparta, Isparta - Antalya yolu ıspartanın sucu neydi neyin cezasını cekiyoruz gibi dedikodular bitsin.

Mehmet

10 Eylül 2017 Pazar 00:02

Yolu var mı? Yol ne zaman açılacak?

Erer

09 Eylül 2017 Cumartesi 21:52

Hayırlı olsun.mermerciler . artık dağlarımız daha kısa zamanda tepe olacak.koylulerimizin üzerlerine erken güneş doğacak.guzellerin cepleri milyar dolarlarca dolarla dolacak.

BASİT SİYASET

09 Eylül 2017 Cumartesi 21:06

GÜCÜ YETEN VEKİLLER VARSA ALLAH RIZASI İÇİN DEREBOĞAZI YAPTIRMAK İÇİN KOLLARI SIVASIN...... BURDURUN TÜM İLÇE VE MERKEZİN YOLLARI DUBLE YOL OLDU AMAAAA PASİF ISPARTA VEKİLLERİ YAPAMADIKLARI YOLLARLA UĞRAŞMAK YERİNE BASİT YOLLARLA SHOW YAPIYORLAR DEREBOĞAZI YOLUNDA ÖLENLERİN AHI VE ÇOCUKLARININ AHIIII ÜZERİNİZDE SAYIN VEKİLLER!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR